![]() |
RC6 - telepitesi tapasztalaltok - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: RC6 - telepitesi tapasztalaltok (/thread-3946.html) |
RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - rauschr - 08-08-2008 10:53 PM nekem a sebessége még mindig hagy kivánni valót? Nem igazítottál még valamit rajta? Ezt a php frissítés csak sarge -nál ajánlják, te is Debian Etch használsz? Bocsi a sok kérdésért! RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - Kika - 08-08-2008 11:08 PM nalam tobb a memoria alatta es ki is osztottam a nagy reszet. Szerintem ettol gyorsabb nalam ![]() RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - rauschr - 08-08-2008 11:22 PM Kika Wrote:nalam tobb a memoria alatta es ki is osztottam a nagy reszet. Szerintem ettol gyorsabb nalam A kiosztást hogy érted? A php -ban? RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - nemo - 10-20-2008 11:22 PM Sziasztok! Nos, én nem frissíteni, hanem telepíteni próbáltam az RC6-ot az itteni leírás szerint. Az ispcp-setup futtatása után bekéri az adatokat, majd a "Starting Installation... /bin/cp: cannot stat `/etc/ispcp/bind/backup/named.conf.ispcp': No such file or directory ERROR: External command '/bin/cp -p /etc/ispcp/bind/backup/named.conf.ispcp /etc/bind/named.conf' returned '1' status" hibaüzenet után leáll. Az angol nyelvü fórumon van valaki aki ugyanebbe a problémába futott bele, az utolsó hozzászólás 10 nappal ezelötti és megoldást nem tartalmaz. Én átmásoltam neki a fájlt a kívánt helyre a keresett néven, hogy megtalálja :-). A következö 2 lépés is így nézett ki, amit nem talált, létrehoztam neki. Ezek után beleírta az adatokat, látszólag lefutott, gratulált, s megadta hogyan tudom az adminfelületet elérni. Amikor a címet beírom a böngészöbe le akarja tölteni az oldalt. Úgy néz ki, nem tudja értelmezni, pedig PHP5 fennvan, apache2 fut. Ez ispCP hiba lehet, vagy máshol kutakodjak? üdv. nemo RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - rauschr - 10-21-2008 08:53 AM Mindenképpen az apache logban kukkolj. Esetleg nézzd meg a phpinfot RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - nemo - 10-21-2008 06:51 PM Köszi a tanácsot, sajnos semmit nem találtam, ezért újratelepítettem. Most már a német leírás helyett az angolt használtam és megy ![]() RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - Kika - 10-21-2008 10:00 PM Nekem multhet masodik feleben kellett telepitenem es RC6-os tapasztalatok alapjan inkabb egy nightly-t raktam, ami teljesen jol mukodik. Sem a tepeitesnel, sem azota nem voltak vele gondok. Bar az is igaz, hogy nincs agyonterhelve... Ha van idod ujrakezdeni, akkor en azt javasolnam, hogy huzz le egy nightly-t, vagy ha attol fazol, akkor huzd le tolem az RC6-ot es javitsd a fenti 3 hibat. Amit en belinkeltem a kikanet.hu-rol az jol mukodik a fenti 3 hibat leszamitva ![]() RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - rauschr - 10-21-2008 11:13 PM tehát tudsz németül. Lefordítanád ezt a postot? http://www.isp-control.net/forum/showthread.php?tid=4733&page={page}&page=1 RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - Kika - 10-22-2008 12:14 AM Amit linkeltel az egy tok egyszeru szerver mentes egy tavoli szerverre. RE: RC6 - telepitesi tapasztalaltok - rauschr - 10-22-2008 01:48 AM Ezt tudom én is. De nem szeretem a meglepetéseket. És mindent nem értettem a szövegből pontosan. |