Email probléma - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: Email probléma (/thread-10675.html) |
Email probléma - 4t1s - 05-13-2010 04:22 AM Sziasztok! Olyan problémám van, hogy van egy ispcp -m alap beállításokkal. Nem vagyok egy hozzá értő ember, de szerintem az email szerverrel vannak gondok. A hiba a következő: Küldeni tudok email - t, ami meg is érkezik a címzetthez. De fordítva már nem megy :S Semmit nem módosítottam. Az domain MX címe ide mutat. Nem tudom mint nézhetnék meg mert tényleg nem vagyok egy nagyon nagy szakember ezen a téren. Ha lenne valaki olyan türelmes, hogy leírná mit nézzek meg (és hogy, hogy) azt nagyon megköszönném. RE: Email probléma - kiskacsa - 05-22-2010 05:27 AM (05-13-2010 04:22 AM)4t1s Wrote: Sziasztok! Üdv! Nem igazán értem a problémát. Akinek levelet küldesz, azt honnan küldöd? (web, vagy kliens) Kinek a domainjéről küldöd, illetve aki küldene, Ő milyen domainről küldené? Aki nem tud küldeni, Ő webes felületről küldené, vagy kliensből? (smtp alapbeállítás 25-ös port, amit a legtöbb internet-szolgáltató tilt, ezért 465, vagy 587 ami használható, azaz 25-ös porton megy mondjuk az az smtp, amit kapott a szolgáltatótól és 587-es porton meg használja amit Tőled kapott.) RE: Email probléma - 4t1s - 05-22-2010 05:43 AM (05-22-2010 05:27 AM)kiskacsa Wrote: Üdv! Tehát. Azon a gépen ahol az ispcp van ott fogadni nem tudok levelet. Ha elküldöm akkor hibátlanúl megérkezik. De ha Gmail ről vagy akár honnan próbálok magamnak küldeni az ISPCP s gépre az nem érkezik meg. Tehát amivel mindig próbálom Gmail ről - Saját domainra és nem jön össze. RE: Email probléma - kiskacsa - 05-22-2010 06:18 AM Üdv! Azt hiszem, hasonló cipőben jársz, mint én, ha jól értelmeztem a problémát. Ezt fusd át! Remélem segít. Ha nem, akkor jelezd! |