Mail user létrehozása php oldallal - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: Mail user létrehozása php oldallal (/thread-12634.html) |
Mail user létrehozása php oldallal - venis - 01-10-2011 05:22 AM Üdv. Egy levelező oldalt kell létrehoznom de nem az iscp omegásat akarják használni hanem egy roundcube-ot. Fel is ment működik de a roundcube-ba akarnak felhasználót létrehozni. csináltam egy ürlapot ami az ispcp adatbázisban a mail_users táblát kitölti.De a jelszó képzésénél bajba vagyok mert nem tudom hogyan kódolja az ispcp omega.Ha ebbe tudnátok segíteni megköszönném. Tisztelettel: Venczel István RE: Mail user létrehozása php oldallal - Dylan - 01-11-2011 11:25 PM Roundcube-hoz van jelszó változtató plugin, keresd meg és akkor webmail felületen belépve simán tudják a userek maguknak a jelszót változtatgatni. Nem utolsó sorban a forráskódból rájössz a jelszó kódolás mikéntjére is. RE: Mail user létrehozása php oldallal - venis - 01-12-2011 03:26 AM Üdv. Nem a jelszó változtatás a gond. Hanem hogy hogy tudok az ispcp omega nélkül létrehozni email felhasználót. az adatbázis megvan, oda php-vel beírom az adatokat, az jó is de a jelszót nem tudom beírni mert nem tudom a kodolást. ugyanis azt szeretném megcsinálni hogy ne csak iscp omegaba lehessen felhasználót létrehozni. RE: Mail user létrehozása php oldallal - Proci - 01-13-2011 12:35 PM Ehhez nem kell ispcp omega. Postfix (esetleg postfixadmin), courier mysl támogatással és már is php-ból tudod birizgálni a postfix->mailbox, posfix-domain táblát. RE: Mail user létrehozása php oldallal - venis - 02-09-2011 06:34 PM Ki lehet hagyni az iscp-t? tehát egyből a postfixbe irjam be az email címeket? nem fog kiakadni az iscp? RE: Mail user létrehozása php oldallal - Kika - 03-07-2011 05:04 AM Ezt azert nem eroltetnem, hogy postfixadminba rakni. Sokkal egyszerubb megnezni a password changer kodjat, hogy az hogyan kodol es az alapjan megcsinalni, ott van a howto-k kozott. RE: Mail user létrehozása php oldallal - venis - 03-07-2011 05:20 AM Köszönöm a hozzászólásokat. De most egy picit más problémába ütköztem mégpedig nem működik a rendelés kezelés. Ha valaki tudna segíteni meg köszönném(azért nyiok neki egy új forumot). |