Aldomain helyének megadása. - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: Aldomain helyének megadása. (/thread-15350.html) |
Aldomain helyének megadása. - Balázs - 10-16-2011 03:13 AM Sziasztok! Be lehet-e állítani a subdomain fizikai helyét úgy, hogy az adott domain rootjára mutasson? Sajnos ezt eddig nekem nem sikerül beállítanom, a könyvtár beillesztési pontnál nem tudom megadni hogy a rootra mutasson, a sima "/"-re pedig Incorrect mount point syntax! hibaüzenetet dob. Ötlet? RE: Aldomain helyének megadása. - Kika - 10-16-2011 09:01 AM .htaccess miert nem jo? Ezt a .htaccess-t rakd a subdomain gyokerebe, persze a domain.tld-t csereld arra, ahol a tartalom eredetileg van. Code: <IfModule mod_rewrite.c> Ezt a funkciot nem javaslom, hogy hasznaljatok, hogy egy subdomaint mas nevu konyvtarban taroltok, mert ez a funkcio konnyen kikerulhet belole RE: Aldomain helyének megadása. - Balázs - 10-17-2011 09:08 PM Köszi a választ! Sajnos, ez a megoldás nem működik. A szituáció a következő: Egy Joomlás oldalról van szó, ahol a fórumot a forum.domain.hu -ra szeretném irányítani. Létezik egy Virtual Domains nevű komponens ami a domain ellenőrzésével, különböző subdomainekre különböző menüpontokat(hozzájuk tartózó komponenseket) tud hozzárendelni. Úgy gondolom, hogy a htaccess szerver oldalon átirányítja az oldalt, így a Virtual Domains, már az alap oldalt látja amire át van irányítva. A Virtal Domains support oldalán különböző adminpanelekre vannak megoldások, de ha jól néztem ott minden esetben a subdomaint a főkönyvtárra irányították át manuálisan. |