![]() |
importálási probléma a PhpAdminban - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: importálási probléma a PhpAdminban (/thread-15696.html) |
importálási probléma a PhpAdminban - atomjani - 01-04-2012 12:54 AM Egy majdnem másfél megás zip csomagolású fájlt akartam beimportálni a phpAdminban. Próbálja feltölteni, aztán egyszer bedobja ezt: Quote:A kapcsolat alaphelyzetbe állt Az a jó kérdés, hogy mi lehet a probléma. Elvileg rendesen kéne működnie. Mi az, amit mindenképp ellenőriznem kéne? Az sql kód működik, a fájlból kimásolt táblát elkészítette. Ez egy ispcp backup volt, úgyhogy ezzel nem lehet gond. A fájl neve 21_atomjani.sql, gondolom ez sem gond. ZIP-ben töltöttem fel, azt a kiírás szerint engedélyezve volt. RE: importálási probléma a PhpAdminban - atomjani - 01-09-2012 02:32 AM Az SQL paranccsal is gond van. A táblákat létrehozza. Viszont egy insert to utasítás esetén megint bejött ez a túl sokáig várakozás és a nem elérhető az oldal szöveg. Ha erről eszetekbe jut valami, hogy mit érdemes megnézni, azt megköszöném. ![]() RE: importálási probléma a PhpAdminban - Dylan - 01-14-2012 12:30 AM Én a time limitnek néznék utána a helyedben, hogy meddig futhat egy script. Más ötletem sajnos nincs. RE: importálási probléma a PhpAdminban - atomjani - 01-14-2012 12:43 AM Egy kis plusz memória javított valamennyit, de így is van olyan insert to tábla feltöltési utasítás, amivel nem bír. Inkább a mennyiség. Optimizálni kéne amit lehet, a memória fogyasztást kéne levinni. RE: importálási probléma a PhpAdminban - pille - 04-05-2012 06:19 PM Sziasztok, nem találtam ide illő témát, de inportálási probléma talán ![]() |