![]() |
Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: Karakterkódolás probléma? html kód a levélben (/thread-5494.html) |
Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - pongraczi - 01-21-2009 12:44 AM Hali, Új megrendelés esetén ezt a marhaságot adja nekem a rendszer: "Új megrendelésed érkezett tőle:" Más email tartalmak pedig jól jelennek meg. Van valakinek ötlete? Üdv, P. RE: Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - Kika - 01-22-2009 05:41 PM Szerintem azert van, mert unicode-ban van a forditas, amit nem szeretnek a levelezok. Gondolom uft-8-as level jon, abban kene lenni a forditasoknak is. RE: Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - pongraczi - 01-22-2009 06:06 PM (01-22-2009 05:41 PM)Kika Wrote: Szerintem azert van, mert unicode-ban van a forditas, amit nem szeretnek a levelezok. Gondolom uft-8-as level jon, abban kene lenni a forditasoknak is. Minden utf8-ban ban. A .po fájl is, a konvertált holmi is. Ha exportálom ispcp alól a magyar cuccot, akkor ott korrektül szerepelnek a karakterek, semmi &Ucute; meg ilyenek. Konvertáltam az iconv-al is utf8 -> iso-8859-2 -> utf8 Ami karakter illegális volt, kidobattam. A hiányzó karaktereket cseréltem. Megnyitottam poedit-tel, gedit-tel, oowriter-rel stb. Ezeket a levél sablonokat a felületből nem lehet átírni, ha jól láttam és mintha csak ezekkel lenne gond. A kódba belenéztem, általában használják az encode() függvényüket a tárgyra és az üzenetre is. Ja igen, más levelek az ispcp-ből (ékezetesekről beszélek) szépen megjelennek. Csak ez a megrendelő jelenik meg ilyen vacakul. Tovább egyelőre nem mentem. Nézd már meg a fordítást (.po), hogy mit látsz benne. Köszi! RE: Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - romantik - 03-31-2009 08:12 AM Sziasztok! Én is beleestem ebbe a problémába. Született rá megoldás azóta? Segítenétek? Előre is köszönöm! RE: Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - pongraczi - 03-31-2009 04:56 PM (03-31-2009 08:12 AM)romantik Wrote: Sziasztok! Nekem sajnos nincs megoldás egyelőre. Trunk-ből frissítettem, azóta sem javult meg. RE: Karakterkódolás probléma? html kód a levélben - pongraczi - 05-08-2009 05:56 PM Továbbra sem látom megjavulni ezt a "problémát". |