Pma, ISPCP vagy szerver hiba (nem tudom) - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: Pma, ISPCP vagy szerver hiba (nem tudom) (/thread-6303.html) |
Pma, ISPCP vagy szerver hiba (nem tudom) - XSAW - 04-04-2009 05:29 AM üdv! Amikor beakarok lépni a phpmyadmin felületre ezt irja ki a jobb oldali frame-be "main.php: Missing parameter: is_superuser (FAQ 2.8)" vagy ha beleakarok meni a tábkál tartalmába akkro felüül ezt irja #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2 Tudtuk rá valami megoldást mert nem is tudom hogy melyik kategria ispcp vagy mysql vagy szerver Válaszokat előre is köszönöm RE: Pma, ISPCP vagy szerver hiba (nem tudom) - Kika - 04-07-2009 12:35 PM megvan meg ez a hiba? tudsz adni egy logint? (MSN-en ott bujkalok tobbnyire) |