![]() |
telepítés - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: telepítés (/thread-9235.html) |
telepítés - tomi319 - 01-17-2010 03:34 AM sziasztok valaki magyarul lépésről- lépésre leírná nekem hogy hogy tudom ssh-n keresztül telepíteni? RE: telepítés - rauschr - 01-17-2010 10:01 PM http://translate.google.hu/translate?js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.isp-control.net%2Fdocumentation%2Fdoku.php%3Fid%3Dstart%3Ainstallation%3Adebian&sl=en&tl=hu ha ez alapján nem megy ne kezdj bele RE: telepítés - kiskacsa - 03-14-2010 07:03 PM Sziasztok! A telepítés közben kaptam egy ilyen hibaüzit: Code: Can't locate File/MimeInfo/Magic.pm in @INC (@INC contains: /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.10.0 /usr/local/share/perl/5.10.0 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/perl/5.10 /usr/share/perl/5.10 /usr/local/lib/site_perl .) at ./ispcp-setup line 40. (Debian Lenny) Előre is köszi! Szerk.: Megoldottam ![]() RE: telepítés - rauschr - 03-16-2010 07:42 PM Gondolom hiányzott valami a perlből RE: telepítés - kiskacsa - 03-26-2010 06:38 PM Üdv! Igen. Végre rájöttem miért nem sikerült idáig a telepítés... Nem tudtam elképzelni, hogy mit szeretnének kifejezni a dokumentációban a telepítés részben található # aptitude install $(cat ./docs/Debian/debian-packages-`lsb_release -cs`) sorral. Mire rájöttem, hogy az operációs rendszernek megfelelő névvel rendelkező fájlban vannak azok a dolgok, amiket telepítés előtt fel kell tenni. Nagyjából ennyi volt a probléma ![]() RE: telepítés - BlueDeath - 05-28-2010 12:11 AM Nah, ha neked sikerült rájönni a megoldásra, akkor pls. írd már le, h mit csináltál, mert nekem is ez a hiba van és nem tudom, h mit kezdjek vele (03-26-2010 06:38 PM)kiskacsa Wrote: Üdv! RE: telepítés - fapapucs - 05-28-2010 02:26 AM Sziasztok! Telepítés közben megkérdezi, hogy mi legyen az FTPSQL user és jelszó! Ki ez a user mit tud ez csinálni? Lehet e olyan felhasználót létrehozni vagy egy olyan ftpt aki látja az összes webtárhely könyvtárat! RE: telepítés - rauschr - 05-31-2010 05:42 AM ez a rendszer, maga a ispcp ftp hozzáférése. RE: telepítés - kiskacsa - 06-03-2010 05:44 AM (05-28-2010 12:11 AM)BlueDeath Wrote: Nah, ha neked sikerült rájönni a megoldásra, akkor pls. írd már le, h mit csináltál, mert nekem is ez a hiba van és nem tudom, h mit kezdjek vele Üdv! A telepítés előtt fel kell telepíteni a szükséges komponenseket. Azaz ami ahhoz szükséges, hogy megfelelően feltelepüljön és fusson az ispcp. Akik a telepítési leírást csinálták, minden operációs rendszerhez külön leírták, hogy melyikhez mi szükséges. Ezeket a szükségleteket a fent említett fájl tartalmazza, ami debian esetén a ./docs/Debian/debian-packages-`lsb_release fájlban van leírva. Ez a fájl tartalmazza a szükséges dolgokat, pl az 1.0.5 esetében, debian lenny rendszernél a docs\Debian\debian-packages-lenny fájlban lévő komponensek kellenek (apache2-mpm-worker apache2 apache2.2-common apache2-suexec apache2-utils awstats bash bind9 bzip2 ... stb) Ha ezeket feltelepítetted, akkor jöhet az ispcp telepítése. Majd megcsinálom a telepítés magyar nyelvű leírását is, ha lesz egy kis időm ![]() Remélem segítettem, de ha továbbra sem megy, akkor dobj egy pm-et! |