domain hiba, vagy mégsem? - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: domain hiba, vagy mégsem? (/thread-9513.html) |
domain hiba, vagy mégsem? - Godzillahu - 02-05-2010 05:30 AM Üdv az olvasónak. Olyan furcsaságot észleltem az ispCP 1.0.3 OMEGA-ban hogy a masodik domaint ha felveszem ugyan ahhoz a felhasználóhoz akkor csak www előtaggal lehet a domaint elérni, ha nem teszem elé akkor ezzel a hibával tér vissza: Error 404! /cgi-sys/defaultwebpage.cgi File Not Found! Valaki találkozott már ilyennel ha igen kérem ossza meg velem hogyan tudnák rajta segíteni. A válaszokat előre is köszi. szerkesztve: most néztem meg több böngészővel csak a SeaMonkey-el csinálja a többinél jó. Akkor ez most a böngésző hibája lenne? RE: domain hiba, vagy mégsem? - rauschr - 02-16-2010 05:43 PM Az alap oldalt tölti így be, vagy amit beleraktál? Mi az a második domain? Domain alias? RE: domain hiba, vagy mégsem? - Godzillahu - 03-14-2010 02:38 AM (02-16-2010 05:43 PM)rauschr Wrote: Az alap oldalt tölti így be, vagy amit beleraktál? Nem töltött be semmit csak a hibakódott. Igen az aliasra gondoltam bocs hogy rosszul fogalmaztam, de most a 1.0.4-re frissítetem és már nem csinálja. |