Current time: 10-22-2021, 08:59 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
[SOLVED] Problem with mails
Author Message
coper Offline
Junior Member
*

Posts: 91
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #1
[SOLVED] Problem with mails
Hello. I'm having a problem with the mail. I can send and check for mails without problem but sometimes I receive the mails and sometimes not. When I can receive mails they take a long time to arrive. I did this test link and everything looks to be fine.
Everything was working fine until a few days ago and I did't touch anything in the server.
Any idea? tell me what do you need to try to help me (logs, config files, etc.).

Thank you a lot.


c.
(This post was last modified: 02-27-2009 07:44 AM by coper.)
02-27-2009 06:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kurgans Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 1,565
Joined: Feb 2008
Reputation: 23
Post: #2
RE: Problem with mails
Hello

I had a similar problem and was Amavis problem, put the CPU at 100% and this directly affects the sending and receiving mail, solved problems Amavis the server returned to work well
02-27-2009 06:48 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #3
RE: Problem with mails
As always without logs it's hard to help. You have already posted a link to a list of things we need. Wink
02-27-2009 06:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
coper Offline
Junior Member
*

Posts: 91
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #4
RE: Problem with mails
Thanks for the fast response.
I think I'm having the same problem that kurgans.
I looked the cpu usage and like you said it's in 100% and that's because amavis.
kurgans, What did you do to solve this problem? I need to keep using amavis but I also need to solve this issue.

Thanks a lot again.


c.
02-27-2009 07:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kurgans Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 1,565
Joined: Feb 2008
Reputation: 23
Post: #5
RE: Problem with mails
Search and find the problem by coming by using the debian repository and a few machines had this problem

Switched to volatile, and reinstall from there all the problems disappeared

http://www.clamav.net/download/packages/packages-linux
02-27-2009 07:15 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
coper Offline
Junior Member
*

Posts: 91
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #6
RE: Problem with mails
Thank you man. Problem solved.

You have my vote really helped me a lot.

Regards.


c.
02-27-2009 07:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)