E-mail quota - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: E-mail quota (/thread-13238.html) Pages: 1 2 |
RE: E-mail quota - Mono - 05-12-2011 01:58 AM (05-09-2011 06:55 PM)Dylan Wrote:(05-07-2011 02:45 AM)Mono Wrote: Ú ez király, tetszik! Várom nagyon, köszi! Köszi, de közben rájöttem, hogy nem lesz jó a dolog mégsem Egy szerveremen van csak 1.0.7-es isPCP, a többin régebbi, de azon, amin 1.0.7-es van, nincs bejövő levelezés. A többit meg nem frissítem, amilyen kínlódás volt egy-kettő esetben, azt nem kívánnám magamnak megint, de látom itt a fórumon, kínlódik vele más is :S De mindenesetre nagyon jó tudni, hogy van ilyen. RE: E-mail quota - Dylan - 05-12-2011 02:33 AM ok, nemgond! Bár sztem nem egy nagy ügy megcsinálni ez alapján a korábbi verziókra sem, sőt lehet, hogy menne azok alatt is, a lényeg a roundcube verzió inkább. ispcp-ből 2 függvény van kimásolva összvissz, ha kell is rajta módosítani akkor csak annyit, hogy a korábbi ispcp forráskódból kell kimásolni a 2 fgv-t. |