Jak zrobić polski? - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Polish Corner (/forum-28.html) +--- Thread: Jak zrobić polski? (/thread-1440.html) |
RE: Jak zrobić polski? - burn - 04-21-2008 07:27 AM Hm niestety dalej to samo:/ nie idzie z poziomu ssh wrzucic tego pliku? RE: Jak zrobić polski? - Cube - 04-21-2008 07:46 AM Nie, tej możliwości nie ma. Działa upload jakiegoś logo (.jpg/.gif) pod Settings > Layout? RE: Jak zrobić polski? - burn - 04-21-2008 07:52 AM nie... RE: Jak zrobić polski? - Cube - 04-21-2008 08:01 AM Wykonaj i napisz wynik: Code: ls -l /var/www/ispcp/gui/ Code: apachectl -M RE: Jak zrobić polski? - burn - 04-21-2008 08:10 AM Code: asro:~# ls -l /var/www/ispcp/gui/ RE: Jak zrobić polski? - Cube - 04-21-2008 08:16 AM Quote:command not found To może: Code: apache2 -M RE: Jak zrobić polski? - burn - 04-21-2008 08:18 AM Loaded Modules: core_module (static) log_config_module (static) logio_module (static) mpm_prefork_module (static) http_module (static) so_module (static) actions_module (shared) alias_module (shared) auth_basic_module (shared) authn_file_module (shared) authz_default_module (shared) authz_groupfile_module (shared) authz_host_module (shared) authz_user_module (shared) autoindex_module (shared) cgi_module (shared) dir_module (shared) env_module (shared) mime_module (shared) negotiation_module (shared) php5_module (shared) rewrite_module (shared) setenvif_module (shared) status_module (shared) suexec_module (shared) userdir_module (shared) Syntax OK RE: Jak zrobić polski? - Cube - 04-21-2008 08:28 AM Quote:php5_module (shared)Tak jak już na początku przypuszczałem leci twój ispCP pod mod_php a nie pod fastcgi. Prawa twoich plików pod /var/www/ispcp/gui/ tez mi się wydawają dziwne. Chyba coś w czasie instalacji zrobiłeś źle. Możesz sprobować Code: a2dismod php5 RE: Jak zrobić polski? - burn - 04-21-2008 08:36 AM nie ma takiego modulu, jest tylko conf do niego ... Code: asro:/etc/apache2/mods-available# ls *cgi* RE: Jak zrobić polski? - Cube - 04-21-2008 08:44 AM No to u ciebie ta instalacja jest jakoś całkowicie nie wporządku. Code: fnord:/etc/apache2/mods-available# ls *cgi* |