Current time: 10-18-2021, 02:42 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Jak zrobić polski?
Author Message
rainer Offline
Junior Member
*

Posts: 10
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #1
Jak zrobić polski?
Witam,
to mój pierwszy post na tym forum.
Zainstalowałem sobie ispCP Omega 1.0.0 RC2c,
wszystko ślicznie działa tylko nie wiem jak zrobić by
menu było po polsku.
mam do wyboru tylko j. angielski.

Proszę o pomoc.

--
Pozdrawiam
rn.
10-02-2007 04:04 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
grungy Offline
Junior Member
*

Posts: 190
Joined: Dec 2006
Reputation: 6
Post: #2
RE: Jak zrobić polski?
valis konja
10-02-2007 04:33 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #3
RE: Jak zrobić polski?
Musisz ściągnąć tutaj tłumaczenie i je jako admin w ispcp pod Settings > Internationalisation zainstalować.
10-06-2007 01:49 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Alex Joe Offline
Junior Member
*

Posts: 72
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #4
RE: Jak zrobić polski?
rainer Wrote:Witam,
to mój pierwszy post na tym forum.
Zainstalowałem sobie ispCP Omega 1.0.0 RC2c,
wszystko ślicznie działa tylko nie wiem jak zrobić by
menu było po polsku.
mam do wyboru tylko j. angielski.

Proszę o pomoc.

--
Pozdrawiam
rn.


Tutaj możecie ściągać najnowsze wersje pliku językowego, który stworzyłem. Ewentualne poprawki i sugestie - będę wdzięczny. Plik ten oczywiście również wysyłam do development team - ale na stronie projektu pojawia się ze znacznym opóźnieniem.

Pozdrawiam rodaków korzystających z ispCP.

Alex_Joe
(This post was last modified: 10-26-2009 10:00 AM by Alex Joe.)
02-28-2008 09:31 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #5
RE: Jak zrobić polski?
W przyszłości możesz tez otworzyć ticket z nowym plikiem językowym. Od niedawna pod "Component" można wybrać "Languages".
02-28-2008 10:56 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #6
RE: Jak zrobić polski?
witam, probuje wrzucic polski jezyk ale ciagle dostaje odp
Quote:Upload file error
. w czym problem?
04-21-2008 06:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #7
RE: Jak zrobić polski?
Proszę więcej informacji o systemie. Stosujesz jakieś modyfikacje? mod_php zamiast fastcgi?
04-21-2008 06:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #8
RE: Jak zrobić polski?
Quote:hmm sluchaj probuje wrzucic to
http://ruler.slrealm.pl/polish.po

system debian, standardowa instalacja wg manuala jaki jest zamieszczony na stronie
Nie ma powodu żeby to dyskutować przez PM. Weź plik który ściągłes razem z ispCP i użyj ten wariant pliku językowego który się nie kończy na .po.
04-21-2008 06:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #9
RE: Jak zrobić polski?
Cube Wrote:
Quote:hmm sluchaj probuje wrzucic to
http://ruler.slrealm.pl/polish.po

system debian, standardowa instalacja wg manuala jaki jest zamieszczony na stronie
Nie ma powodu żeby to dyskutować przez PM. Weź plik który ściągłes razem z ispCP i użyj ten wariant pliku językowego który się nie kończy na .po.

To jeszcze badz tak mily i powiedz gdzie ten plik wrzucic Wink
04-21-2008 06:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #10
RE: Jak zrobić polski?
Tak jak tutaj powyżej pisze: Settings > Internationalisation. Czyli tam gdzie już chyba próbowałeś.
04-21-2008 07:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)