![]() |
apache maxclient - Printable Version +- ispCP - Board - Support (http://www.isp-control.net/forum) +-- Forum: ispCP Omega International Area (/forum-22.html) +--- Forum: Hungary Corner (/forum-46.html) +--- Thread: apache maxclient (/thread-12300.html) |
apache maxclient - romantik - 12-02-2010 12:10 AM Hogyan lehetne beállítani /domain szinten a maxclient értékét, és mi lenne az optimális beállítás? Keresett valaki egy többszázezres látogató /nap kéréssel, ahhoz állítgatnám, de csak adott domainre. A jelenlegi apache2.conf vonatkozó része: Code: <IfModule mpm_prefork_module> köszi! RE: apache maxclient - Kika - 12-02-2010 12:28 AM Szvsz akinek több százezer látogató jön az oldalára naponta az használjon saját szervert, mert szerintem ha nem valami nagyon brutál szervered van nem fogod tudni kiszolgálni a többiek mellett és mindenki sírni fog. Nálam is vannak 10k+ látogatóval rendelkező domainek és érezhető terhelést adnak külön-külön is, pedig elég jól optimalizáltam az sql-eket hozzá. Ez a lépték amiről beszélsz meg még eggyel nagyobb ![]() RE: apache maxclient - romantik - 12-02-2010 01:30 AM (12-02-2010 12:28 AM)Kika Wrote: Szvsz akinek több százezer látogató jön az oldalára naponta az használjon saját szervert, mert szerintem ha nem valami nagyon brutál szervered van nem fogod tudni kiszolgálni a többiek mellett és mindenki sírni fog. 4 fizikai mag, 8G memória. most cca 400 felhasználó ahová kerülNE. neki csak külön nem állítanék be egy szervert, de úgy gondolom 200MB-nyi tárhely éves díja nekem sem ér meg folytonos bogarászást, terhelés figyelést. ezért kérdeztem, köszi a választ ![]() RE: apache maxclient - rauschr - 12-02-2010 07:48 AM a szálak hamarabb elfogynak az apache -ból, mint a géped bírná. Szerintem csak egy jól cachel-t oldalt lehet így kiszolgálni. Nem raknám osztott szerverre. Ha ennyi forgalma van, akkor annak van mit féltenie. Használjon saját szervert. RE: apache maxclient - romantik - 12-02-2010 09:37 AM jaja. ezért kell szerintem a mostani helyéről is jönnie ![]() RE: apache maxclient - Dylan - 12-06-2010 07:06 PM Én is külön szervert javasolnék. Akinek ilyen látogatottsága van az nehogymár ne tudjon megfizetni egy saját gépet. RE: apache maxclient - romantik - 12-06-2010 08:33 PM (12-06-2010 07:06 PM)Dylan Wrote: Én is külön szervert javasolnék. Akinek ilyen látogatottsága van az nehogymár ne tudjon megfizetni egy saját gépet. a saját gépet kicsit drágállotta, meg a havi kültségeket ![]() Én meg mondtam neki, hogy ha valaki k.rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb.sszák ![]() Nem kell lavírozni az illegalitás mesgyéjén, és rögtön nem lesz piszoknagy forgalma ![]() RE: apache maxclient - Dylan - 12-07-2010 02:54 AM Hát igen, az ilyen tartalmakkal különösen óvatosnak kell lenni. Nálam próbálkoztak páran torrent frontendet feltenni, de rövidre zártam a témát és az ászf-ben megtiltottam. Így kénytelenek voltak odébbállni. Amúgy meg egy ilyen látogatottságnál ha csak egy google reklámot kirak az oldalra, akkor már az több 10e Ft-ot kell hozzon havonta. Abból meg simán megvan egy szerver ára pár hónap alatt. Najó, nem egy atomerőmű, de egy közepes gép mindenképpen. ![]() |