Igen, valóban egy szervermentés. Az elsö bekezdés lényegében csak bevezetö, annyi lényeges van benne, hogy a "gpg" segítségével lesznek az adatok kódolva, majd a "duplicity"-vel egy távoli szerverre mentve.
Ha érdekel a dolog lefordítom nagyjából, de ha megvárod inkább a Kika verzióját akkor fölöslegesen nem koptatnám a billentyüket
, mert azért van 1-2 dolog a leírásban amit nem árt érteni. De mivel azt írod, hogy nem értettél mindent a szövegböl pontosan, így feltételezem, a nagyját megértetted. Amit nem, azt küldd el mailban vagy pm-ben és szívesen lefordítom.
Visszatérve az RC6-hoz: mi a különbség az RC6 és a nightly között? Illetve mivel jobb vagy másabb az utóbbi. Mert sajnos nem nagyon boldogulok az rc6-al. Most már harmadszor telepítettem, mindig egyre jobb, viszont egy sima e-mail cím hozzáaadásnál ismeretlen hibát ír ki és onnattól kezdve semmit nem lehet az e-mail címmel csinálni, beleértve hogy még törölni sem. Olvasgatom hogy sok jó ember teljes mértékben elégedett vele, nekem egyszerüen nem megy. Most felraktam egy belsö szerverre (192.168.xxx.xxx), amin Debian 4.0 RC3 van, gondoltam ott is tesztelem. Elindítja ugyan a telepítést, de órákig csak áll semmit nem csinál...