Olyan problémám támadt, hogy 1.0.4-re történő frissítés után a fő domain-hez tartozó emailcímek nem mennek.
Megpróbálom körberajzolni a jelenséget, hogy érthető legyen a fodomain.hu -t használva.
Szóval az admin felület az admin.fodomain.hu címen érhető el. A cég oldala a fodomain.hu Ehhez a fodomain.hu- hoz tartozik 2 postafiók. info@fodomain.hu és nev1@fodomain.hu
Azért érdekes, hogy a fődomainről van szó, mert a többi domainhez tartozó postafiók hibátlanul működik. Próbáltam törölni az admin felületen a postafiókokat és újra létrehozni, de nem használt, aztán az ispcp adatbázisából töröltem a mail_users -nél is a két címet, majd megpróbáltam újra létrehozni. Látszólag minden jó, admin felületen OK a státusz és az adatbázisba is szépen beírja, valamint megnéztem ftp-n is és ott is szépen létrehozza a /var/mail/virtual/fodomain.hu mappában a könyvtárakat, sőt, a webmaster, abuse és postmaster fiókok is üzemelnek, de ha az info vagy a nev postafiókra küldenek levelet akkor jön a hibaüzenet.
A hibaüzenetet tartalmazó txt fájl megpróbálom csatolni.
Előre is köszönöm a segítséget!
(This post was last modified: 03-26-2010 06:52 PM by kiskacsa.)