Current time: 06-18-2024, 09:20 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
ispCP frissítés kérdések, tapasztalatok
Author Message
Mono Offline
Junior Member
*

Posts: 58
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #5
RE: ispCP frissítés kérdések, tapasztalatok
Hát Urak, köszönöm a tapasztalatok megírását, ezek szerint akkor ez a frissítés most sem megy jobban, mint annak idején 1.0.2-re.

Nem tudom, hogy mennyire üzleti titok, de lehet tudni, hogy nálatok nagyjából hány domain van egy ispcp-ben? Nálunk két szerveren is ispcp van, kb. 500 és kb. 600 domainnel. HP Proliant szerverek, nem akad a vas. Viszont mindkét helyen elő-előfordul, hogy - vélhetően egy-egy mail módosítás során - az aliases fájlból eltűnnek dolgok. Ekkor általában újra le kell generáltatni ezt a fájlt az adatbázisból, ez elég kellemetlen. Találkoztatok már ilyen hibával? Megszűnt esetleg ez a hiba később, egy másik verzióban? Konkrétan emiatt frissítenénk, mert más komolyabb gond nincs vele, leszámítva azt, hogy néhány funkciót azért nem tud, amit a felhasználók maguknak tudnának állítgatni.

Másik kérdés: milyen op.rendszeren használjátok? Nálunk 5.0.8-as Debian Lenny 64 bitesek vannak, most, hogy kijött a 6-os Debian, frissítenénk arra. Van tapasztalatotok ilyen téren? Úgy gondolom nagy baj nem lehet, de előbb inkább kérdezek, frissített már valaki 6-os Debianra az ISPCP alatt?
02-11-2011 07:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: ispCP frissítés kérdések, tapasztalatok - Mono - 02-11-2011 07:35 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)