Current time: 05-27-2020, 10:03 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GUI Bug since 1.0.0
Author Message
joximu Offline
helper
*****
Moderators

Posts: 7,024
Joined: Jan 2007
Reputation: 92
Post: #11
RE: GUI Bug since 1.0.0
Cannot reproduce on a 1.0.5.
Add SQL User, use prefix, infront -> id_username
Add SQL User, use prefix, behind -> username_id

If you want, you can send me login data for your system via pm - I'll test it there...

/Joxi
04-27-2011 08:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 08-24-2010, 08:39 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - RatS - 08-25-2010, 06:40 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - Nuxwin - 08-25-2010, 05:42 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 08-31-2010, 04:33 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - Nuxwin - 08-31-2010, 05:18 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - sci2tech - 08-31-2010, 05:27 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - Nuxwin - 08-31-2010, 05:49 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-22-2011, 02:55 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - joximu - 04-22-2011, 07:42 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-26-2011, 07:11 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - joximu - 04-27-2011 08:15 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-27-2011, 08:20 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - joximu - 04-27-2011, 08:30 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-27-2011, 08:55 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - joximu - 04-27-2011, 09:44 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-28-2011, 12:52 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - joximu - 04-28-2011, 08:26 AM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-28-2011, 07:51 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - joximu - 04-28-2011, 10:20 PM
RE: GUI Bug since 1.0.0 - cuss - 04-29-2011, 12:47 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)