Current time: 11-24-2020, 07:39 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
/admin/manage_users.php not found
Author Message
4tux Offline
Junior Member
*

Posts: 87
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #7
RE: /admin/manage_users.php not found
So, i checkt the Debug-Option. This ist the Output:
Quote:/etc/ispcp# /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: get_conf(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: get_file(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: get_file(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: get_conf(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: ERROR: Unable to connect SQL server !
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: ERROR: Unable to connect SQL server !
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_conf(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_file(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_file(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_conf(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_conf(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_file(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_file(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_conf(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() Empty 'EL' Stack !
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_shut_down(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_shut_down(), msg: Ending...


I think, my problem has to do with
Quote:DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: ERROR: Unable to connect SQL server !

But how can i fix it?
11-30-2009 07:23 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
/admin/manage_users.php not found - 4tux - 11-29-2009, 01:40 PM
RE: /admin/manage_users.php not found - 4tux - 11-30-2009 07:23 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)