Current time: 05-19-2022, 06:51 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
[solved] Roundcube not working !!!!
Author Message
keffer Offline
Junior Member
*

Posts: 25
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Post: #11
RE: Roundcube not working !!!!
ephigenie Wrote:also its a bit OT for ispCP ...
you can post your config.php (as attachement) so we can take a look if we find something unusual in there.

In attachement my main.inc.php of Roundcube


Attached File(s)
.txt  main.inc.txt.txt (Size: 9.68 KB / Downloads: 9)
(This post was last modified: 09-07-2007 03:18 AM by keffer.)
09-07-2007 03:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ephigenie Offline
Project Leader
*******
Administrators

Posts: 1,578
Joined: Oct 2006
Reputation: 15
Post: #12
RE: Roundcube not working !!!!
try setting
$rcmail_config['auto_create_user'] = FALSE;

to TRUE.

(Roundcube needs a working db - config of course, too)
09-07-2007 03:33 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
rsmithgs Offline
Junior Member
*

Posts: 176
Joined: Apr 2007
Reputation: 1
Post: #13
RE: Roundcube not working !!!!
keffer Wrote:
ephigenie Wrote:also its a bit OT for ispCP ...
you can post your config.php (as attachement) so we can take a look if we find something unusual in there.

In attachement my main.inc.php of Roundcube

Can you resolve localhost? (try pinging localhost on server)

I know I just put the ip address 127.0.0.1 in my config for roundcube
09-07-2007 03:34 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
keffer Offline
Junior Member
*

Posts: 25
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Post: #14
RE: Roundcube not working !!!!
ephigenie Wrote:try setting
$rcmail_config['auto_create_user'] = FALSE;

to TRUE.

(Roundcube needs a working db - config of course, too)

thanks a lot ephigenie
resolve my problem
Roundcube its OK now
09-07-2007 03:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xister Offline
Member
*
Beta Team

Posts: 405
Joined: Oct 2006
Reputation: 6
Post: #15
RE: Roundcube not working !!!!
keffer Wrote:thanks a lot ephigenie
resolve my problem
Roundcube its OK now

Perfect, but please edit your topic Smile
09-07-2007 04:15 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
GaRCieLD Offline
Junior Member
*

Posts: 15
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Post: #16
Rolleyes RE: Roundcube not working !!!!
sorry about that... it's my fault... :$

the wiki has been corrected.
09-17-2007 09:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)