Current time: 06-21-2018, 07:19 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can not add new IPs
Author Message
tariqf Offline
Junior Member
*

Posts: 22
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #1
Can not add new IPs
Repost from http://isp-control.net/forum/thread-15764.html (asked to create ticket by ephigenie)

Having problems selecting IPs for resellers, after adding the IPs they don't appear as an option when I edit/add reseller, in addition to the default I have only managed to succesfuly add one IP without fail.

I've tried running the following commands so far:

/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr

/etc/init.d/ispcp_network restart

/etc/init.d/ispcp_daemon restart

Complete name of ispCP Omega version:

ispCP Omega 1.1.0 Beta 1OMEGA
build: 20110602
Codename: Orpheus

Thanks!
01-30-2012 07:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ephigenie Offline
Project Leader
*******
Administrators

Posts: 1,578
Joined: Oct 2006
Reputation: 15
Post: #2
RE: Can not add new IPs
opened as a ticket : http://isp-control.net/ispcp/ticket/2616
01-30-2012 07:50 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tariqf Offline
Junior Member
*

Posts: 22
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #3
RE: Can not add new IPs
^Sorry couldn't find how to create a ticket.

Browsing through the tickets though could the following be a possible solution as the problem seems to be similar to the one I am having:

http://isp-control.net/ispcp/ticket/2609
01-31-2012 03:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ephigenie Offline
Project Leader
*******
Administrators

Posts: 1,578
Joined: Oct 2006
Reputation: 15
Post: #4
RE: Can not add new IPs
ok i forgot about that - i integrated it - pls replace the 2 files with the files from the repository and check if it works now for you Smile
01-31-2012 05:19 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tariqf Offline
Junior Member
*

Posts: 22
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #5
RE: Can not add new IPs
Tried it, now for all columns it just displays "Array"

Any Ideas?
01-31-2012 07:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ephigenie Offline
Project Leader
*******
Administrators

Posts: 1,578
Joined: Oct 2006
Reputation: 15
Post: #6
RE: Can not add new IPs
yeah - will take a look tonight. Was a bit too fast maybe Wink
(This post was last modified: 01-31-2012 07:34 PM by ephigenie.)
01-31-2012 07:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Alex Joe Offline
Junior Member
*

Posts: 72
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #7
RE: Can not add new IPs
I fixed it. Ticket #2619

Best regards from Poland

Alex Joe
02-01-2012 07:13 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tariqf Offline
Junior Member
*

Posts: 22
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #8
RE: Can not add new IPs
Added the new files but unfortunately still only able to select 1IP from a list of 6.

Do I need to reload anything? Run request manager?
02-01-2012 09:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tariqf Offline
Junior Member
*

Posts: 22
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #9
RE: Can not add new IPs
Just to confirm I ran the request manager but still no luck.
02-02-2012 02:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Alex Joe Offline
Junior Member
*

Posts: 72
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #10
RE: Can not add new IPs
Do You change all files?

That's mean:

/gui/include/reseller-functions.php
/gui/admin/reseller-edit.php
/gui/themes/omega/admin/reseller_edit.tpl
/gui/themes/omega/admin/reseller_add.tpl
/gui/themes/omega/reseller/user_add3.tpl

Look at my tickets.

It work for me.

Regards
02-02-2012 04:10 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)