Current time: 10-27-2021, 03:58 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Admin running into other ip
Author Message
vampire Offline
Junior Member
*

Posts: 43
Joined: Nov 2007
Reputation: 0
Post: #1
Admin running into other ip
good evening, I have shaped through screens it ispcp a new ip to the server, giving alias also over the ip the dominion and him. How can I do for making to appear also screens it some login on the secondary ip? and not only on the chief physician?
11-22-2007 03:06 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
joximu Offline
helper
*****
Moderators

Posts: 7,024
Joined: Jan 2007
Reputation: 92
Post: #2
RE: Admin running into other ip
??? sorry I cannot follow your writing...

Can you rewrite this with other words...

btw: whats your native language?
11-22-2007 05:33 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #3
RE: Admin running into other ip
I hope i can bring some light in the darkness.
Looks like vampire has a second IP Adress and will this IP-Adress also use for ispCP. Is this right ?

If so, you must add this IP-Adress to ispCP. Can be done in the GUI.
The assing this IP to an reseller and you can start.

Greez BeNe
11-22-2007 06:23 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
vampire Offline
Junior Member
*

Posts: 43
Joined: Nov 2007
Reputation: 0
Post: #4
RE: Admin running into other ip
OK Smile thx
11-22-2007 06:48 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)