Current time: 01-25-2022, 09:53 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
A different port for ispCP
Author Message
Eminos Offline
Junior Member
*

Posts: 159
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #11
RE: A different port for ispCP
Hi,

What it the benefit of running the CP at a different port ?

/E
01-17-2008 03:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
raphael Offline
Member
***

Posts: 474
Joined: Apr 2007
Reputation: 8
Post: #12
RE: A different port for ispCP
Quote:What it the benefit of running the CP at a different port ?
without running it with an other httpd? playing with the config files (ouch, that ain't a benefit at all) Smile
01-17-2008 08:31 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
macbishop Offline
Junior Member
*

Posts: 68
Joined: Feb 2007
Reputation: 7
Post: #13
RE: A different port for ispCP
Eminos Wrote:What it the benefit of running the CP at a different port ?

1.To independ the service of the panel that web pages
2.To separate the panel traffic that web content traffic*
3.Separate URL web content and URL panel for any domain hosted
http://domain
http://domain:xxx
4.Possibility that create Iptables rules that involve only the ispCP service panel

* If the port is ex.: 384 it would be good to add in add_rules() function in /etc/init.d/ispcp_network
the lines:
Code:
# ispcp
    
    ${IPTABLES} -I ISPCP_INPUT -p tcp --dport 384 2>> "${LOGDIR}/ispcp_network.err.log"
    ${IPTABLES} -I ISPCP_OUTPUT -p tcp --sport 384 2>> "${LOGDIR}/ispcp_network.err.log"
and create the code to see in the gui.

Raphael Wrote:without running it with an other httpd? playing with the config files (ouch, that ain't a benefit at all)
It's only a howto not obligation anyone !
I think that can be positive in future releases this isn't for this time
--
querer es poder
(This post was last modified: 01-18-2008 10:50 AM by macbishop.)
01-17-2008 10:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
DigItalWarrior Offline
Junior Member
*

Posts: 33
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
Post: #14
RE: A different port for ispCP
Hallo all. How to change this port in rc4 version?
Please help me.
Thanks in advance
05-08-2008 09:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #15
RE: A different port for ispCP
Does the method described here not work?
05-08-2008 10:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
DigItalWarrior Offline
Junior Member
*

Posts: 33
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
Post: #16
RE: A different port for ispCP
Apparently no, dont work. Everything was perfect until the rc3 but now the file 00_master is full of variable taken elsewhere and certainly we must change the file that contains these variables.
But I do not understand what is the file in question.
Any idea?
05-08-2008 10:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)