Current time: 12-01-2022, 11:53 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Maia not working after upgrade from RC2 -> RC4
Author Message
hendry Offline
Junior Member
*

Posts: 77
Joined: Jul 2007
Reputation: 0
Post: #1
Maia not working after upgrade from RC2 -> RC4
I've upgraded my RC2 including Maia to RC4. Now there are a couple of problems:

My subdomain antispam.domainname.xxx is not working again (see other post), but Maia is still available under servername.domainname.xxx/tools/antispam . When logged in new email is not shown in the filters anymore. So it looks like Maia isn't running anymore.

Is it possible to run the Wiki setup for Maia again or does anybody know what the problem is?
05-28-2008 09:53 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #2
RE: Maia not working after upgrade from RC2 -> RC4
Quote:My subdomain antispam.domainname.xxx is not working again
Check your Apache 00_master.conf about the antispam Alias.

Quote:Is it possible to run the Wiki setup for Maia again
Should also work. But you should check the postfix configs
Quote:When logged in new email is not shown in the filters anymore
Check your master.conf and main.conf about the needed changes in the Wiki.
The for sure overwirtten with the setup.

Greez BeNe
05-28-2008 10:05 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
hendry Offline
Junior Member
*

Posts: 77
Joined: Jul 2007
Reputation: 0
Post: #3
RE: Maia not working after upgrade from RC2 -> RC4
Thanx, the following was overwritten in the Postfix configuration:
PHP Code:
#
 # AMaViS parameters; activate, if avaible/used
 #
 
content_filter amavis:[127.0.0.1]:10024 
06-02-2008 08:03 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)