Current time: 12-08-2021, 04:16 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
klient moze dodawac nowa domene?
Author Message
koyot Offline


Posts: 3
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #1
klient moze dodawac nowa domene?
Witam

Kurcze dlaczego klient nie ma mozliwosci dodawania nowej domeny?
Duzy to jest minus dla panelu, no chyba ze cos pomieszalem i przeoczylem opcje gdzies w konfiguracji...
06-16-2008 12:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
koyot Offline


Posts: 3
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #2
RE: klient moze dodawac nowa domene?
Jednak dokopalem sie, domeny dodaje sie jako alias z konta uzytkownika...
06-16-2008 06:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Radex04 Offline


Posts: 2
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #3
RE: klient moze dodawac nowa domene?
Świetnie dodałem alias czyli nową domenę ale cały czas mam status Czeka na dodanie Co jest nie tak?
06-21-2008 08:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
iGard Offline
Newbie
*

Posts: 6
Joined: Aug 2007
Reputation: 0
Post: #4
RE: klient moze dodawac nowa domene?
sprawdź czy działa Ci ispcp_daemon lub "przeładuj ręcznie" /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
06-22-2008 08:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Radex04 Offline


Posts: 2
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #5
RE: klient moze dodawac nowa domene?
jest ok dzięki
Czy jest możliwość żeby klient rejestrujacy domenę dostał z automatu np 14 dniowy okres testowy a po 14 dniach konto było usunięte?
(This post was last modified: 06-23-2008 09:50 PM by Radex04.)
06-23-2008 09:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
iGard Offline
Newbie
*

Posts: 6
Joined: Aug 2007
Reputation: 0
Post: #6
RE: klient moze dodawac nowa domene?
niestetySad
(This post was last modified: 06-25-2008 07:18 AM by iGard.)
06-25-2008 06:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)