Current time: 02-26-2021, 05:29 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Subdomain ... for Alias
Author Message
HappyAlex Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #1
Subdomain ... for Alias
is it possible to add subdomain for alias ?
situation
user have domain - test.com
create alias - test1.com
when he goes to Domain->Add Sub Domain
he can add only for test.com
is it possible to do for test1.com ?
04-30-2007 11:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xister Offline
Member
*
Beta Team

Posts: 405
Joined: Oct 2006
Reputation: 6
Post: #2
RE: Subdomain ... for Alias
It´s on the roadmap for ispCP Omega 1.1.0.
So you have to wait.

See here:
http://www.isp-control.net/ispcp/query?s...F%89+1.1.0
(This post was last modified: 05-01-2007 12:08 AM by xister.)
05-01-2007 12:08 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
HappyAlex Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #3
RE: Subdomain ... for Alias
yeap i know... but one client wants it now
i will try do it on my vhcs setup and then post solution here
05-01-2007 12:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esni Offline
Junior Member
*

Posts: 45
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
Post: #4
RE: Subdomain ... for Alias
Is it possible just to edit the vhcs2.conf files?
05-01-2007 12:19 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
HappyAlex Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #5
RE: Subdomain ... for Alias
yes it possible
you can add section for sub for alias in vhcs2.conf (it's easy), but i need this in gui for all users
05-01-2007 12:26 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)