Current time: 12-09-2022, 10:45 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
assign subdomains to domain aliases?
Author Message
Catscrash Offline
Junior Member
*

Posts: 27
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #1
assign subdomains to domain aliases?
Hi,
when i added a domain alias, and then add a subdomain, the subdomain is only added to the main domain, how to assign it to all or specific domain-aliases?

Thanks!
Catscrash
10-26-2008 10:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sci2tech Away
Senior Member
****

Posts: 1,285
Joined: Jan 2007
Reputation: 23
Post: #2
RE: assign subdomains to domain aliases?
This feature is available only in nightly release, not in rc6 or previous.
10-26-2008 10:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)