Current time: 05-20-2022, 11:54 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
[solved]Add new Domains not working correct
Author Message
tommy Offline
Newbie
*

Posts: 7
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #1
[solved]Add new Domains not working correct
Hello

I have ispcp running on debian etch with SElinux in eforcing mode.
When i last tryed to add a new Domain in the webgui it appears to make it so. But when i took a closer look, i realised that there was not been a directory in /var/www/virtual created. Also i had trouble to set the status of the domain to active, so i had to do this manually in the DB.

A domain which i added before (some weeks ago) worked just flawless.

Restarting the daemon or the whole system didnt change anything.

Have any of you seen this behaviour before or have an idea what can cause this? my knowledge is too low to look into how ispcp works Sad
(This post was last modified: 03-02-2009 07:24 PM by tommy.)
02-25-2009 06:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #2
RE: Add new Domains not working correct
Enable the Debug Modus and start the rqst-mngr manually.
Then we will see more.

--> http://www.isp-control.net/ispcp/wiki/howto_debug

Greez BeNe
02-25-2009 06:42 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tommy Offline
Newbie
*

Posts: 7
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #3
RE: Add new Domains not working correct
strange, the problem solved itself after some time. thanks anyway for your attempt to help me.
03-02-2009 07:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)