Current time: 04-23-2021, 06:56 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
sites available a sites enabled
Author Message
ekidna Offline


Posts: 4
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #1
sites available a sites enabled
Witam, mam kolejny problem. Polega on na tym że przy dodawaniu jakiejkolwiek stronie, subdomenie z sites available nie przekopiowuje tresci pliku ispcp.conf do sites enabled. Ktoś miał taki błąd ?
10-22-2009 12:03 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Alex Joe Offline
Junior Member
*

Posts: 72
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #2
RE: sites available a sites enabled
Witam,

w sites enabled są tylko twarde linki do plików znajdujących się w sites available! Jeżeli po otwarciu linku pojawia Ci się inna treść niż w sites available sprawdź link, widocznie podlinkowany jest inny plik? Tak gdybam, bo nie spotkałem się z czymś takim, albo nie rozumiem do końca problemu.

Pozdrawiam.
10-23-2009 12:36 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)