Current time: 10-22-2021, 08:06 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Changing php and cgi after an user had been added
Author Message
Z4P Offline
Junior Member
*

Posts: 62
Joined: May 2007
Reputation: 0
Post: #1
Changing php and cgi after an user had been added
Hey i noticed i can't change php or cgi acces after i have added a domain. You need to delete him and then add it again with php support. Is there no other way to do this?

Sincerly, Z4P.
06-27-2007 03:52 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zothos Offline
Release Manager
*****
Dev Team

Posts: 1,262
Joined: Feb 2007
Reputation: 10
Post: #2
RE: Changing php and cgi after an user had been added
should be possible. -> ticket? Tongue
06-27-2007 04:15 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)