Current time: 06-30-2022, 02:28 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
[SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
Author Message
bluejia Offline


Posts: 1
Joined: Feb 2010
Reputation: 0
Post: #1
[SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
hi, i want install isPCP-omega on Amazon AWS , so i want to know, did anyone successfully installed on amazon AWS ?
(This post was last modified: 09-20-2010 07:39 PM by BeNe.)
02-17-2010 01:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
arpoodle Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #2
RE: did you successfully installed on amazon EC2 ?
(02-17-2010 01:44 AM)bluejia Wrote:  hi, i want install isPCP-omega on Amazon AWS , so i want to know, did anyone successfully installed on amazon AWS ?

I'm trying to do that now, and while the install appears to complete succesfully, I get a 404 when I visit the admin URL.

Quote: Starting Installation
ERROR: Module php4 does not exist!
Module php5 already disabled
Module actions already enabled
ERROR: Module ispcp_fastcgi does not exist!
Module fcgid_ispcp already enabled
Module rewrite already enabled
ERROR: Module fastcgi does not exist!
Module fcgid already disabled
Site ispcp.conf already enabled
Module suexec already enabled
Module cgid already enabled
Considering dependency proxy for proxy_http:
Module proxy already enabled
Module proxy_http already enabled
Site 01_awstats.conf already enabled
Module proxy already enabled
System start/stop links for /etc/init.d/ispcp_daemon already exist.
System start/stop links for /etc/init.d/ispcp_network already exist.
Site default already disabled
Site 00_master.conf already enabled
-en Setting GUI Permissions:
.... done
Setting Engine Permissions: .. done

Starting services: .........

Congratulations you installed ispCP '1.0.6 OMEGA' successfully!

Please type http://admin.craftspeed.com in your browser and
log in with your Administrator Account to use ispCP.

[ Rootkit Hunter version 1.3.4 ]

Checking rkhunter data files...
Checking file mirrors.dat [ No update ]
Checking file programs_bad.dat [ No update ]
Checking file backdoorports.dat [ No update ]
Checking file suspscan.dat [ No update ]
Checking file i18n/cn [ No update ]
Checking file i18n/de [ No update ]
Checking file i18n/en [ No update ]
Checking file i18n/zh [ No update ]
Checking file i18n/zh.utf8 [ No update ]

you can visit admin.craftspeed.com to see for yourself. It's not a production system at this stage so I don't mind people poking about it.

The "server" is running Ubuntu...
Linux ip-10-227-205-228 2.6.31-302-ec2 #7-Ubuntu SMP Tue Oct 13 19:55:22 UTC 2009 x86_64 GNU/Linux

and I'm using MySQL 5.5.
(This post was last modified: 09-14-2010 06:14 PM by arpoodle.)
09-14-2010 06:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
arpoodle Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #3
RE: did you successfully installed on amazon EC2 ?
SOLVED:

The /etc/apache2/sites-enabled/00_master.conf file was using the external elastic IP for the virtualhost entry. When I changed it to use the EC2 external hostname, it worked.

Other than that, it was a pretty standard install.
09-18-2010 12:31 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
arpoodle Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #4
RE: did you successfully installed on amazon EC2 ?
It seems I spoke too soon.

I've started creating some accounts on the system, and the new domains all return the ispcp login page, not the contents of their htdocs nor the default "This is the default page for <b>domain</b>. This page was generated automatically via ispCP Omega. Please upload your own index.html file."

I've had a look at the /etc/apache2/sites-enables/00_master.conf and /etc/apache2/sites-enables/ispcp.conf but can't see anything glaringly obvious. That being said, my knowldge of hacking apache site configs is poor at best.

Any suggestions?
10-01-2010 09:59 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kilburn Offline
Development Team
*****
Dev Team

Posts: 2,182
Joined: Feb 2007
Reputation: 34
Post: #5
RE: [SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
Probably the <VirtualHost...> entries in /etc/apache2/sites-enabled/ispcp.conf are configured to listen on the wrong IP (aka: the one where domains do *not* point at).
10-01-2010 11:08 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
arpoodle Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #6
RE: [SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
(10-01-2010 11:08 PM)kilburn Wrote:  Probably the <VirtualHost...> entries in /etc/apache2/sites-enabled/ispcp.conf are configured to listen on the wrong IP (aka: the one where domains do *not* point at).

They are all listening on <VirtualHost 79.125.107.110:80> which is the external IP address of the host it's running on.
10-04-2010 06:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kilburn Offline
Development Team
*****
Dev Team

Posts: 2,182
Joined: Feb 2007
Reputation: 34
Post: #7
RE: [SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
I don't really know how amazon works in this regard. Would you let me connect to this box and inspect the log files?
10-04-2010 06:57 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
arpoodle Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #8
RE: [SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
(10-04-2010 06:57 PM)kilburn Wrote:  I don't really know how amazon works in this regard. Would you let me connect to this box and inspect the log files?

I can do, yes. It's a new project and has nothing installed on it yet.

I'll need to work out creating a new security key and stuff to allow access.

I'll PM you some details when I work it out.

I certainly think getting ispcp working on the EC2 system (or any virtual/cloud system) is worth doing anyway, so I'm keen to see this work.
10-04-2010 07:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bulforce Offline
Junior Member
*

Posts: 63
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #9
RE: [SOLVED] did you successfully installed on amazon EC2 ?
How is this solved?

And why it is marked [SOLVED]

I dont see any solution here.
02-25-2012 10:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)