(05-28-2010 12:11 AM)BlueDeath Wrote: Nah, ha neked sikerült rájönni a megoldásra, akkor pls. írd már le, h mit csináltál, mert nekem is ez a hiba van és nem tudom, h mit kezdjek vele
(03-26-2010 06:38 PM)kiskacsa Wrote: Üdv!
Igen.
Végre rájöttem miért nem sikerült idáig a telepítés...
Nem tudtam elképzelni, hogy mit szeretnének kifejezni a dokumentációban a telepítés részben található
# aptitude install $(cat ./docs/Debian/debian-packages-`lsb_release -cs`)
sorral. Mire rájöttem, hogy az operációs rendszernek megfelelő névvel rendelkező fájlban vannak azok a dolgok, amiket telepítés előtt fel kell tenni.
Nagyjából ennyi volt a probléma
Üdv!
A telepítés előtt fel kell telepíteni a szükséges komponenseket. Azaz ami ahhoz szükséges, hogy megfelelően feltelepüljön és fusson az ispcp. Akik a telepítési leírást csinálták, minden operációs rendszerhez külön leírták, hogy melyikhez mi szükséges. Ezeket a szükségleteket a fent említett fájl tartalmazza, ami debian esetén a ./docs/Debian/debian-packages-`lsb_release fájlban van leírva. Ez a fájl tartalmazza a szükséges dolgokat, pl az 1.0.5 esetében, debian lenny rendszernél a docs\Debian\debian-packages-lenny fájlban lévő komponensek kellenek (apache2-mpm-worker apache2 apache2.2-common apache2-suexec apache2-utils awstats bash bind9 bzip2 ... stb)
Ha ezeket feltelepítetted, akkor jöhet az ispcp telepítése.
Majd megcsinálom a telepítés magyar nyelvű leírását is, ha lesz egy kis időm
Remélem segítettem, de ha továbbra sem megy, akkor dobj egy pm-et!