Current time: 04-04-2020, 04:02 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]
Author Message
theprincy Offline
Member
***

Posts: 311
Joined: Nov 2008
Reputation: 2
Post: #1
Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]
Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound in /var/www/ispcp/gui/include/ispCP/Database.php on line 300



PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound - Query: SELECT CONCAT('@', `domain_name`) AS `domain_name` FROM `domain` WHERE `domain_id` = ? ;



ispCP 1.0.8 OMEGA
build: 20101025
Codename: Priamos
(This post was last modified: 12-03-2010 11:13 AM by theprincy.)
12-03-2010 11:12 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sykosoft Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #2
RE: Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]
(12-03-2010 11:12 AM)theprincy Wrote:  Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound in /var/www/ispcp/gui/include/ispCP/Database.php on line 300



PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound - Query: SELECT CONCAT('@', `domain_name`) AS `domain_name` FROM `domain` WHERE `domain_id` = ? ;



ispCP 1.0.8 OMEGA
build: 20101025
Codename: Priamos

You too, huh? I don't have a solution, but was wondering if you did. This appears to have been a php bug long ago, but should since be solved. What platform are you? I'm gentoo with php 5.3.3-r1.

Michael
12-17-2010 11:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sykosoft Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #3
RE: Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]
(12-17-2010 11:53 AM)sykosoft Wrote:  
(12-03-2010 11:12 AM)theprincy Wrote:  Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound in /var/www/ispcp/gui/include/ispCP/Database.php on line 300



PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound - Query: SELECT CONCAT('@', `domain_name`) AS `domain_name` FROM `domain` WHERE `domain_id` = ? ;



ispCP 1.0.8 OMEGA
build: 20101025
Codename: Priamos

You too, huh? I don't have a solution, but was wondering if you did. This appears to have been a php bug long ago, but should since be solved. What platform are you? I'm gentoo with php 5.3.3-r1.

Michael

Solved, see here:

http://isp-control.net/forum/thread-1234...l#pid92523
12-17-2010 01:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)