Current time: 07-06-2020, 02:28 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Change php5 to php4 for some domains
Author Message
GaRCieLD Offline
Junior Member
*

Posts: 15
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Post: #1
Change php5 to php4 for some domains
Hi all,

If in the setup I configured ispcp for php5... how can I change to php4 for only some domain, keeping the rest with php5...?

thanks,
09-06-2007 11:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #2
RE: Change php5 to php4 for some domains
Do it like in the FAQ --> http://www.isp-control.net/component/opt...iew/id,18/

Just PHP4 instead of PHP5 - should work...

Greez BeNe
09-06-2007 11:21 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
GaRCieLD Offline
Junior Member
*

Posts: 15
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Post: #3
RE: Change php5 to php4 for some domains
BeNe Wrote:Do it like in the FAQ --> http://www.isp-control.net/component/opt...iew/id,18/

Just PHP4 instead of PHP5 - should work...

Greez BeNe

ooopss... It's the only file I haven't checked... sorry about that... and thanks!
09-06-2007 11:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #4
RE: Change php5 to php4 for some domains
No Problem - hope it works!

Greez BeNe
09-06-2007 11:29 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)