Current time: 12-08-2019, 10:31 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
deactivate domains
Author Message
jacksparrow Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #1
deactivate domains
my 2 cent suggestion is a button for disable a domain when there are problems with people

this must be the domain inc phpadmin they both must be disabled with one click
and ofcourse enable them again with one click
04-11-2011 08:33 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ShadowJumper Offline
Member
***

Posts: 287
Joined: Sep 2008
Reputation: 2
Post: #2
RE: deactivate domains
There is a Button to disable each domain Smile
04-13-2011 04:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MasterTH Offline
Member
***

Posts: 570
Joined: Feb 2009
Reputation: 4
Post: #3
RE: deactivate domains
click on the green hook, then the domain becomes disabled
04-15-2011 04:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)