Current time: 07-06-2020, 03:48 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
domain wont delete ?
Author Message
jacksparrow Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #1
domain wont delete ?
        i deleted a domain in the admin pannel
but somehow it got stuck
now i cannot add this domain because of the text domain already excist
but i can not acces the domain because the domain does not excist Sad

so shoot me i dont understand this
is there a way to force the domain to be deleted ?
is there a way to delete this manual from the database/program ?
05-01-2011 09:49 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
aseques Offline
Member
*****
Dev Team

Posts: 330
Joined: May 2008
Reputation: 4
Post: #2
RE: domain wont delete ?
(05-01-2011 09:49 PM)jacksparrow Wrote:  i deleted a domain in the admin pannel
but somehow it got stuck
now i cannot add this domain because of the text domain already excist
but i can not acces the domain because the domain does not excist Sad

so shoot me i dont understand this
is there a way to force the domain to be deleted ?
is there a way to delete this manual from the database/program ?

That's probably a problem in the database. You can see more information on the ssh console.
Try to do this from ssh console /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
More information on debugging here (http://isp-control.net/documentation/ena..._in_ispcp)

Also, if you connect as the database admin and look in the 'domain' table, you'll see if the problem is in any weird status.
(This post was last modified: 05-02-2011 09:07 PM by aseques.)
05-02-2011 09:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
skyhost Offline


Posts: 3
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #3
RE: domain wont delete ?
(05-02-2011 09:06 PM)aseques Wrote:  That's probably a problem in the database. You can see more information on the ssh console.
Try to do this from ssh console /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
More information on debugging here (http://isp-control.net/documentation/ena..._in_ispcp)

Also, if you connect as the database admin and look in the 'domain' table, you'll see if the problem is in any weird status.

hello Aseques,
I have the same problem too,

Debug Log:

Code:
deb:~# /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: del_file(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: del_file(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: doSQL(), msg: Ending...
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: processing 174, live, delete.
DEBUG: push_el() sub_name: sys_command(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: sys_command(), msg: ERROR: External command '/var/www                                                                             /ispcp/engine/ispcp-sub-mngr 174 1>/var/log/ispcp/ispcp-sub-mngr.stdout 2>/var/l                                                                             og/ispcp/ispcp-sub-mngr.stderr' returned '255' status !
DEBUG: pop_el() sub_name: sys_command(), msg: ERROR: External command '/var/www/                                                                             ispcp/engine/ispcp-sub-mngr 174 1>/var/log/ispcp/ispcp-sub-mngr.stdout 2>/var/lo                                                                             g/ispcp/ispcp-sub-mngr.stderr' returned '255' status !
DEBUG: pop_el() sub_name: sys_command(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: mngr_engine(), msg: processing 174, live, delete.
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: doSQL(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: mngr_engine(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: del_file(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: del_file(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_conf(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: decrypt_db_password(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: decrypt_db_password(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: setup_main_vars(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_file(), msg: Ending...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_file(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: get_conf(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() Empty 'EL' Stack !
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_shut_down(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_shut_down(), msg: Ending...

сan You help me? Sad
(This post was last modified: 05-16-2011 04:10 AM by skyhost.)
05-16-2011 04:01 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
jacksparrow Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #4
RE: domain wont delete ?
(05-02-2011 09:06 PM)aseques Wrote:  
(05-01-2011 09:49 PM)jacksparrow Wrote:  i deleted a domain in the admin pannel
but somehow it got stuck
now i cannot add this domain because of the text domain already excist
but i can not acces the domain because the domain does not excist Sad

so shoot me i dont understand this
is there a way to force the domain to be deleted ?
is there a way to delete this manual from the database/program ?

That's probably a problem in the database. You can see more information on the ssh console.
Try to do this from ssh console /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
More information on debugging here (http://isp-control.net/documentation/ena..._in_ispcp)

Also, if you connect as the database admin and look in the 'domain' table, you'll see if the problem is in any weird status.

thnx for the reply
i am a litle bit late but holidays etc etc etc

this does not fix anything and the problem is still here
so how can i loose this domain in the admin thats the question Sad

or how do i login the database so i can delete it from there
or what ever as long as the domain is deleted and i can add it again
05-23-2011 09:11 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
jacksparrow Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #5
RE: domain wont delete ?
i see its holiday time because there is no one home ?
please can some one help out with this problem
05-27-2011 06:50 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
aseques Offline
Member
*****
Dev Team

Posts: 330
Joined: May 2008
Reputation: 4
Post: #6
RE: domain wont delete ?
[/quote]
Quote:
Code:
DEBUG: push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: processing 174, live, delete.
DEBUG: push_el() sub_name: sys_command(), msg: Starting...
DEBUG: push_el() sub_name: sys_command(), msg: ERROR: External command '/var/www                                                                             /ispcp/engine/ispcp-sub-mngr 174 1>/var/log/ispcp/ispcp-sub-mngr.stdout 2>/var/l                                                                             og/ispcp/ispcp-sub-mngr.stderr' returned '255' status !
DEBUG: pop_el() sub_name: sys_command(), msg: ERROR: External command '/var/www/                                                                             ispcp/engine/ispcp-sub-mngr 174 1>/var/log/ispcp/ispcp-sub-mngr.stdout 2>/var/lo                                                                             g/ispcp/ispcp-sub-mngr.stderr' returned '255' status !
DEBUG: pop_el() sub_name: sys_command(), msg: Starting...
DEBUG: pop_el() sub_name: mngr_engine(), msg: processing 174, live, delete.

сan You help me? Sad
Did you try to run the command that is failing directly from the command line?
"/var/www/ispcp/engine/ispcp-sub-mngr 174"

Paste the output of the command here
(05-23-2011 09:11 AM)jacksparrow Wrote:  
(05-02-2011 09:06 PM)aseques Wrote:  
(05-01-2011 09:49 PM)jacksparrow Wrote:  i deleted a domain in the admin pannel
but somehow it got stuck
now i cannot add this domain because of the text domain already excist
but i can not acces the domain because the domain does not excist Sad

so shoot me i dont understand this
is there a way to force the domain to be deleted ?
is there a way to delete this manual from the database/program ?

That's probably a problem in the database. You can see more information on the ssh console.
Try to do this from ssh console /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
More information on debugging here (http://isp-control.net/documentation/ena..._in_ispcp)

Also, if you connect as the database admin and look in the 'domain' table, you'll see if the problem is in any weird status.

thnx for the reply
i am a litle bit late but holidays etc etc etc

this does not fix anything and the problem is still here
so how can i loose this domain in the admin thats the question Sad

or how do i login the database so i can delete it from there
or what ever as long as the domain is deleted and i can add it again
After enabling the debug and launching /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr there must be some output. You didn't post anything, how do you expect that someone can help you? Please, paste the output and we'll see..
(This post was last modified: 05-27-2011 06:35 PM by aseques.)
05-27-2011 06:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
jacksparrow Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #7
RE: domain wont delete ?
thnx for the reply
this is the data i get when i enter the command
/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
i hope some one can help me out with this


Code:
/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type dmn.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type sub.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type als.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type alssub.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type mbox.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type htusers.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type htgroups            .
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type htaccess            .
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type alssub.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type sub.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type als.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: processing type dmn.
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine_process(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: doHashSQL(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: domain count: 0 || subdomain cou            nt: 0 || aliasses count: 0 || email count: 0 || subdomain aliasses count: 0
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: Not restarting servers...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_engine(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_shut_down(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_shut_down(), msg: Ending...
05-28-2011 08:58 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
aseques Offline
Member
*****
Dev Team

Posts: 330
Joined: May 2008
Reputation: 4
Post: #8
RE: domain wont delete ?
(05-28-2011 08:58 AM)jacksparrow Wrote:  thnx for the reply
this is the data i get when i enter the command
/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
i hope some one can help me out with this

Code:
/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Ending...
...
There are no errors, in this output, the domain is not scheduled to be deleted. Try to set the value for domain_status in the table domain to 'change' then run ispcp-rqst-mngr
That should fix the domain status so you can delete it from the control panel. If that doesn't work, paste the output or ispcp-rqst-mngr
05-30-2011 07:04 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
jacksparrow Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #9
RE: domain wont delete ?
(05-30-2011 07:04 PM)aseques Wrote:  
(05-28-2011 08:58 AM)jacksparrow Wrote:  thnx for the reply
this is the data i get when i enter the command
/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
i hope some one can help me out with this

Code:
/var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: lock_system(), msg: Starting...
[DEBUG] push_el() sub_name: lock_system(), msg: Ending...
[DEBUG] push_el() sub_name: mngr_start_up(), msg: Ending...
...
There are no errors, in this output, the domain is not scheduled to be deleted. Try to set the value for domain_status in the table domain to 'change' then run ispcp-rqst-mngr
That should fix the domain status so you can delete it from the control panel. If that doesn't work, paste the output or ispcp-rqst-mngr


thnx
can you be more specific on how to do this
and on what to be inserted
05-30-2011 07:34 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
aseques Offline
Member
*****
Dev Team

Posts: 330
Joined: May 2008
Reputation: 4
Post: #10
RE: domain wont delete ?
Open the phmyadmin ispcp database:
On table domain look for the domain with problems, change the value of the field domain_status into 'change' (probably it's currently set to ok).
Ther run ispcp-rqst-mngr
05-30-2011 09:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)