Current time: 12-05-2021, 09:38 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Jak zrobić polski?
Author Message
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #11
RE: Jak zrobić polski?
Hm niestety dalej to samo:/ nie idzie z poziomu ssh wrzucic tego pliku?
04-21-2008 07:27 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #12
RE: Jak zrobić polski?
Nie, tej możliwości nie ma. Działa upload jakiegoś logo (.jpg/.gif) pod Settings > Layout?
04-21-2008 07:46 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #13
RE: Jak zrobić polski?
nie...
04-21-2008 07:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #14
RE: Jak zrobić polski?
Wykonaj i napisz wynik:
Code:
ls -l /var/www/ispcp/gui/
Code:
apachectl -M
04-21-2008 08:01 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #15
RE: Jak zrobić polski?
Code:
asro:~# ls -l /var/www/ispcp/gui/
razem 68
drwxrwxrwx 2 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 admin
drwxrwxrwx 2 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 client
drwxrwxrwx 3 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 domain_default_page
drwxrwxrwx 3 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 errordocs
-rwxrwxrwx 1 vu2000 www-data 1886 2008-04-20 18:47 favicon.ico
-rwxrwxrwx 1 vu2000 www-data 1009 2008-04-20 18:47 imagecode.php
drwxrwxrwx 4 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 20:57 include
-rwxrwxrwx 1 vu2000 www-data 3039 2008-04-20 18:47 index.php
-rwxrwxrwx 1 vu2000 www-data 4496 2008-04-20 18:47 lostpassword.php
drwxrwxrwx 2 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 orderpanel
drwxrwxrwx 2 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 23:56 phptmp
drwxrwxrwx 2 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 reseller
-rwxrwxrwx 1 vu2000 www-data   43 2008-04-20 18:47 robots.txt
-rwxrwxrwx 1 vu2000 www-data 1625 2008-04-20 18:47 system-message.tpl
drwxrwxrwx 4 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 themes
drwxrwxrwx 5 vu2000 www-data 4096 2008-04-20 18:47 tools
asro:~# apachectl -M
-bash: apachectl: command not found
asro:~#
(This post was last modified: 04-21-2008 08:11 AM by burn.)
04-21-2008 08:10 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #16
RE: Jak zrobić polski?
Quote:command not found

To może:
Code:
apache2 -M
04-21-2008 08:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #17
RE: Jak zrobić polski?
Loaded Modules:
core_module (static)
log_config_module (static)
logio_module (static)
mpm_prefork_module (static)
http_module (static)
so_module (static)
actions_module (shared)
alias_module (shared)
auth_basic_module (shared)
authn_file_module (shared)
authz_default_module (shared)
authz_groupfile_module (shared)
authz_host_module (shared)
authz_user_module (shared)
autoindex_module (shared)
cgi_module (shared)
dir_module (shared)
env_module (shared)
mime_module (shared)
negotiation_module (shared)
php5_module (shared)
rewrite_module (shared)
setenvif_module (shared)
status_module (shared)
suexec_module (shared)
userdir_module (shared)
Syntax OK
(This post was last modified: 04-21-2008 08:19 AM by burn.)
04-21-2008 08:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #18
RE: Jak zrobić polski?
Quote:php5_module (shared)
Tak jak już na początku przypuszczałem leci twój ispCP pod mod_php a nie pod fastcgi. Prawa twoich plików pod /var/www/ispcp/gui/ tez mi się wydawają dziwne. Chyba coś w czasie instalacji zrobiłeś źle.

Możesz sprobować
Code:
a2dismod php5
a2enmod fastcgi_ispcp
/etc/init.d/apache2 restart
żeby ten upload tych plików działał, ale może jeszcze coś innego być u ciebie nie tak.
04-21-2008 08:28 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
burn Offline
Newbie
*

Posts: 8
Joined: Apr 2008
Reputation: 0
Post: #19
RE: Jak zrobić polski?
nie ma takiego modulu, jest tylko conf do niego ...

Code:
asro:/etc/apache2/mods-available# ls *cgi*
cgid.conf  cgid.load  cgi.load    fastcgi_ispcp.conf
asro:/etc/apache2/mods-available#
(This post was last modified: 04-21-2008 08:41 AM by burn.)
04-21-2008 08:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #20
RE: Jak zrobić polski?
No to u ciebie ta instalacja jest jakoś całkowicie nie wporządku.

Code:
fnord:/etc/apache2/mods-available# ls *cgi*
cgid.conf  cgi.load      fastcgi_ispcp.conf  fastcgi.load
cgid.load  fastcgi.conf  fastcgi_ispcp.load
04-21-2008 08:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)