Current time: 02-25-2020, 03:50 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Thread Closed 
Testing AWStats
Author Message
RatS Offline
Project Leader
******

Posts: 1,854
Joined: Oct 2006
Reputation: 17
Post: #11
RE: Testing AWStats
We have problems getting awstats static running, it seems to depend on the cronjob!
10-13-2007 01:10 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #12
RE: Testing AWStats
Do you have perhaps a problem like this?
http://www.isp-control.net/forum/undefin...-1495.html

BTW: Your post is not visible. Wink
EDIT: Now it is...
(This post was last modified: 10-13-2007 01:26 AM by Cube.)
10-13-2007 01:25 AM
Find all posts by this user
Breaki Offline
Junior Member
*

Posts: 109
Joined: Sep 2007
Reputation: 5
Post: #13
RE: Testing AWStats
Cube Wrote:Do you have perhaps a problem like this?
http://www.isp-control.net/forum/undefin...-1495.html

BTW: Your post is not visible. Wink
EDIT: Now it is...

i think this is the problem Wink we are working on it ^^

greetz breaki

p.s. the post-not-visible-bug can be solved by increasing the numbers of posts per page
10-13-2007 02:19 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #14
RE: Testing AWStats
This regex in awstats.ispcp_tpl.conf makes no sense to me. I'm not an expert on regex, but IMHO the two backslashes should be removed so it matches each subdomain.
Code:
HostAliases="www.{DOMAIN_NAME} REGEX[^.*\\{DOMAIN_NAME}$]"
10-19-2007 10:31 PM
Find all posts by this user
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #15
RE: Testing AWStats
Am I wrong? Shy
10-20-2007 11:37 PM
Find all posts by this user
robmorin Offline
Junior Member
*

Posts: 208
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #16
RE: Testing AWStats
I am no expert either but one of the backslashes is probably to escape the other one... as a backslash is one of those characters that needs an escape before the actual backslash in some programing languages...

Smile



Cube Wrote:Am I wrong? Shy
10-24-2007 12:40 AM
Find all posts by this user
Cube Offline
Member
***

Posts: 740
Joined: Apr 2007
Reputation: 9
Post: #17
RE: Testing AWStats
I know that one backslash escapes the other one. But what should this regex match?
10-24-2007 03:46 AM
Find all posts by this user
jmeyerdo Offline
Junior Member
*

Posts: 173
Joined: Oct 2007
Reputation: 2
Post: #18
RE: Testing AWStats
Hi!

Should this error be fixed with actual trunk already?

I encountered the same error today (AWSTATS static):

Code:
get_tag() | ERROR: Undefined intput data, bt: |{AWSTATS_ENGINE_DIR}|, et: |{AWSTATS_ENGINE_DIR}|, src !

I checked with several different configuration-options but I am not sure if this is a general problem - or CentOS-specific (I will write a book about all the differences soon Wink ).

Kind regards, Jens
01-23-2008 05:10 AM
Find all posts by this user
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #19
RE: Testing AWStats
AWStats works perfect in current trunk for Debian.
Maybe is has something to do with Centos.
Did you checked your /etc/ispcp/ispcp.conf about
Code:
AWSTATS_ENGINE_DIR = /usr/lib/cgi-bin

Greez BeNe
01-23-2008 05:48 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
jmeyerdo Offline
Junior Member
*

Posts: 173
Joined: Oct 2007
Reputation: 2
Post: #20
RE: Testing AWStats
BeNe Wrote:Did you checked your /etc/ispcp/ispcp.conf about
Code:
AWSTATS_ENGINE_DIR = /usr/lib/cgi-bin
I assumed that this is the path to the awstats.pl. In this case I corrected this entry to "/var/www/awstats" already.

Do you have any suggestions about that error-message?

Kind regards,
Jens
01-23-2008 06:27 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)