Current time: 07-06-2020, 03:38 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Backup problems
Author Message
syled Offline
Newbie
*

Posts: 5
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #1
Backup problems
Suddenly i got problems with backups. There are some domains that i can backup, but the most of them not. The error i've got is:

Can't use string ("") as an ARRAY ref while "strict refs" in use at /var/www/ispcp/engine/backup/ispcp-backup-all line 155

Is there anaybody who has a solution for this?

Regards
04-18-2012 02:28 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
joximu Offline
helper
*****
Moderators

Posts: 7,024
Joined: Jan 2007
Reputation: 92
Post: #2
RE: Backup problems
Version?

this line is in the routine sql-backup - so only the sql backups are skipped...

/J
04-19-2012 08:56 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
syled Offline
Newbie
*

Posts: 5
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #3
RE: Backup problems
Current version:

ispCP 1.0.7 OMEGA
build: 20101124
Codename: Priamos
04-19-2012 09:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
joximu Offline
helper
*****
Moderators

Posts: 7,024
Joined: Jan 2007
Reputation: 92
Post: #4
RE: Backup problems
Can you check:

- the filebackup is done for the domains (all domains)?
- the db backup is skipped for several domains (where you get an error).
- do theese domains really have a db?

/J
04-20-2012 10:02 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)