Current time: 08-12-2020, 02:29 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
[solved] Problem of receiving mail
Author Message
applexy3 Offline


Posts: 2
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #1
Question [solved] Problem of receiving mail
I recently install the IspCP Omega 1.0.7 into my Ubuntu 10.10 (Desktop) which runs in the VirtualBox, and most of its functions work well, such as ftp. But when I try to do the email marketing, although it tells me that the mail has been sent successfully, I can't receive the mail from the mailbox that I bind to the user. Neither can I find it from the default mailbox in the webmail. How I can fix that?
(This post was last modified: 06-07-2012 09:51 PM by ephigenie.)
05-31-2012 05:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
applexy3 Offline


Posts: 2
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #2
RE: Problem of receiving mail
It turns out to be that the domain name I use has been banned by some mail servers, when I use gmail it works well. And how can I mark a "solved" on this thread.
06-04-2012 08:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ephigenie Offline
Project Leader
*******
Administrators

Posts: 1,578
Joined: Oct 2006
Reputation: 15
Post: #3
RE: [solved] Problem of receiving mail
just change the title of your first post Wink
06-07-2012 09:51 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)