Current time: 02-20-2020, 05:25 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
ispCP Omega 1.0.0 RC5
Author Message
Sea Offline


Posts: 2
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #1
ispCP Omega 1.0.0 RC5
Where to find file - ispcp-omega-1.0.0-rc5.tar.bz2
(http://www.isp-control.net/ispcp/browser...S/INSTALL)
(http://www.isp-control.net/ispcp/changes...&new=1095)
06-12-2008 05:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zothos Offline
Release Manager
*****
Dev Team

Posts: 1,262
Joined: Feb 2007
Reputation: 10
Post: #2
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
not released yet. Some bugs need to be closed first. But i have so less time Sad
06-12-2008 07:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sea Offline


Posts: 2
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #3
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
When is RC5 ?
06-12-2008 09:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zothos Offline
Release Manager
*****
Dev Team

Posts: 1,262
Joined: Feb 2007
Reputation: 10
Post: #4
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
done when its done...
06-12-2008 10:39 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
DaSilva Offline
Member
***

Posts: 302
Joined: Dec 2007
Reputation: 0
Post: #5
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
I got this message at upgrade:

Quote: You can ignore this error: /bin/sed: can't read php.ini: No such file or directory
Use of uninitialized value in regexp compilation at ispcp-update line 724.
/bin/sed: kann php.ini nicht lesen: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
...(many many times again!)

Is this a problem?

Debian Etch 64 - Update from RC4 to RC5
06-16-2008 12:04 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
RatS Offline
Project Leader
******

Posts: 1,854
Joined: Oct 2006
Reputation: 17
Post: #6
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
If you could read ...
06-16-2008 01:19 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
DaSilva Offline
Member
***

Posts: 302
Joined: Dec 2007
Reputation: 0
Post: #7
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
Now I have a really big problem:
After the update are most of the domains unreachable.
Only few are reachable.
What can I do?
(This post was last modified: 06-16-2008 01:47 AM by DaSilva.)
06-16-2008 01:44 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sci2tech Away
Senior Member
****

Posts: 1,285
Joined: Jan 2007
Reputation: 23
Post: #8
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
What is the status in table domain for the unreacheable domains?
If ok restart apache2 and bind9 solve the problem?
If both answers is no regenerating the domains file solve the problem?
If no logs say anything?
If no can you put here the settings file for one domain (bind and apache) to see what the problem is?
06-16-2008 01:57 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
DaSilva Offline
Member
***

Posts: 302
Joined: Dec 2007
Reputation: 0
Post: #9
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
The status for all domains are OK.
No restart helps (I have rebooted the whole server, too!)
The logs don't report errors.
The strange thing is that all domains are reachable if I put an entry of that domain in my local hosts file. So it seems that some domains cannot resolved by their IP but two domains with the same name server set have a different status. One is reachable, the other not. What could be the problem?

EDIT: It seems to be a problem with nameservers. ns1.frefel.net doesn't work, ns1.s-dns.de works. What can I do?
(This post was last modified: 06-16-2008 02:34 AM by DaSilva.)
06-16-2008 02:21 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sci2tech Away
Senior Member
****

Posts: 1,285
Joined: Jan 2007
Reputation: 23
Post: #10
RE: ispCP Omega 1.0.0 RC5
DaSilva Wrote:The strange thing is that all domains are reachable if I put an entry of that domain in my local hosts file.
Means that bind server don`t work or a wrong zone was propagated and is still cached. To check if bind is running try
Quote:ps aux | grep bind
To check how a zone is served from server use
Quote:dig @ip_of_your_domain domain_that_cant_be_reach any
and see the answer.
if the answer is ok then try
Quote:dig @your_local_dns domain_that_cant_be_reach any
. Compare the result.
Logs from bind (case of debian) ar in /var/log/syslog and /var/log/daemon.log search for anything regarding bind (try a /etc/init.d/bind9 restart before checking to force logging of any errors).
at end put here zone definition for zone and .db file for one domain that don`t work. (debian case zone are defined in /etc/bind/named.conf and the /var/cache/bind/domian.db)
(This post was last modified: 06-16-2008 02:36 AM by sci2tech.)
06-16-2008 02:34 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)