Current time: 06-28-2022, 10:08 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
Little problem with php4/5
Author Message
thid Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #1
Little problem with php4/5
I was trying to setup diffrent php version for each catalog in one domain. I have edited /etc/apache2/mods-*/fastcgi_ispcp.conf
Code:
AddHandler php-fastcgi .php5
<Location /php5/php5-fcgi-starter>
   SetHandler fastcgi-script
   Options +ExecCGI
</Location>
Action php-fastcgi /php5/php5-fastcgi-starter
AddType application/x-httpd-php5 .php5
I added this to fastcgi_ispcp.conf.
So basicly when I use in .htaccess
Code:
AddType application/x-httpd-php5 .php
The server should use php5 for parasing php in the catalog. The problem is that server use php5 for all script in domain

Anyone have ideas what is wrong with this?
(This post was last modified: 08-20-2008 05:44 PM by thid.)
08-20-2008 01:47 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
thid Offline
Junior Member
*

Posts: 11
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #2
RE: Little problem with php4/5
another thing...I was thinking about setting this in /etc/apache2/ispcp/ but there's no effect, same as with .htaccess
08-20-2008 08:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
momo Offline
Junior Member
*

Posts: 148
Joined: Jun 2008
Reputation: 1
Post: #3
RE: Little problem with php4/5
Hello Thid,

I have same problem.
On build 2008 08 06 (I think)
If I add new user, php.ini for domain is created, but I confirm It doesn't works anymore with regeneration.

On a testing debian, with latest night 11 04,
if I restore a ispcp database to it it will create domain directory and php directory without php.ini
With 2008 08 06 build, it could not create missing phpX directory upon regeneration.

Can't tell you more.
11-04-2008 04:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gOOvER Offline
Banned

Posts: 3,561
Joined: Jul 2007
Post: #4
RE: Little problem with php4/5
With RC6 php4 is not longer supported.
11-04-2008 08:07 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
momo Offline
Junior Member
*

Posts: 148
Joined: Jun 2008
Reputation: 1
Post: #5
RE: Little problem with php4/5
Which is nice.

My last post is wrong,
Everything is fine with latest build. Will test on production server soon.
11-05-2008 05:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)