Current time: 12-09-2022, 11:52 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
One Customer but multiple different domains?
Author Message
fosstux Offline
Junior Member
*

Posts: 13
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #1
One Customer but multiple different domains?
Hello!

Is the following possible:
Can one customer have multiple domains, which are different?
eg: domain.tld goes to /var/www/virtual/xxx/domain1.tld/htdocs and domain2.tld goes to /var/www/virtual/xxx/domain2.tld/htdocs

Thanks.
10-06-2008 03:13 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #2
RE: One Customer but multiple different domains?
That does not really work. Because ever Domain is a new User at the moment.
So there are two User in your case "domain1.tld" & "domain2.tld"

Greez BeNe
10-06-2008 04:27 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
four2theizz0 Offline
Junior Member
*

Posts: 59
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #3
RE: One Customer but multiple different domains?
I had this same question.
You can use aliases cant you?
I am not sure why they called em aliases but they act as multple domains on one user.
When you add an "alias" to a domain it adds a folder to the ftp account and you can then upload the files to it like you want

You can add a second domain when creating the new user(there is a box to checkoff that says "add more domains" or something)

and if you want to after creating the user, you can look up the user and click "add alias" on the left. It will no wbe linked to the main domain of the user. So you login to the ftp as the user, and you will then see a domain2.com folder in there.
10-06-2008 11:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gOOvER Offline
Banned

Posts: 3,561
Joined: Jul 2007
Post: #4
RE: One Customer but multiple different domains?
You can try it so: create a Reseller, then add the Domains so this Reseller. So you can add more then one Domain to a customer. Wink
10-06-2008 11:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #5
RE: One Customer but multiple different domains?
Yeah - also a nice workaround!
But not that you use the Send e-Mail option for all Reseller and the End User get some interesting infos... Rolleyes

Greez BeNe
10-06-2008 11:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)