Current time: 12-09-2019, 02:37 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
how can i enable awstats all domain
Author Message
micenx Offline


Posts: 1
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #1
Question how can i enable awstats all domain
hail,

my dedicated server running healtly but first setup i will forgetted install awstats.

i now need awstats for statistics.

how to enable or install awstats running all domains ?

Please Help me all ppl this about.

Thanks for ispCP and all ppl Smile
10-29-2008 12:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BeNe Offline
Moderator
*****
Moderators

Posts: 5,899
Joined: Jan 2007
Reputation: 68
Post: #2
RE: how can i enable awstats all domain
Use this one --> http://www.isp-control.net/forum/showthr...ht=awstats

It is in Germany so please translate it with google or what else.

Greez BeNe
10-29-2008 07:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)