Current time: 06-21-2018, 07:20 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
Author Message
ShinZan Offline
Junior Member
*

Posts: 43
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #11
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
(08-17-2010 05:39 AM)petzsch Wrote:  Well the fix is described here: Hope to see the fix in one of the coming ISPcp releases :-)

English Translation:
http://translate.googleusercontent.com/t...CDloTwUNzw

Native German:
http://isp-control.net/forum/thread-6279...light=NTLM

For English speakers this thread in the German corner worked for me. The sasl auth daemon was not running by default on my ispCP box. This definately needs in the next release of ispcp! following the directions found in this thread did not fix my problem as the sasldaemon was not running on my box and it was not set to run on startup. I hope this helps someone! I'm sure ispCP admins are going to get more and more innundated with Outlook 2010 problems not working as the suite gets more popular.

Thanks everyone,

David
(This post was last modified: 08-17-2010 05:53 AM by ShinZan.)
08-17-2010 05:47 AM
Find all posts by this user
HenrikS Offline
Junior Member
*

Posts: 245
Joined: Jan 2007
Reputation: 7
Post: #12
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
None of the fixes works for me Sad
08-17-2010 06:15 AM
Find all posts by this user
kilburn Offline
Development Team
*****
Dev Team

Posts: 2,182
Joined: Feb 2007
Reputation: 34
Post: #13
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
Instead of saying "it doesn't work for me", why don't you say -at least- which ispcp version are you using, as well as your OS/Distribution/Version. Otherwise it is impossible for us to suggest possible fixes.
08-17-2010 05:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
HenrikS Offline
Junior Member
*

Posts: 245
Joined: Jan 2007
Reputation: 7
Post: #14
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
IspCP 1.0.5 ...Windows 7 64bit, Office 2010 64bit
(This post was last modified: 08-17-2010 08:08 PM by HenrikS.)
08-17-2010 08:06 PM
Find all posts by this user
kilburn Offline
Development Team
*****
Dev Team

Posts: 2,182
Joined: Feb 2007
Reputation: 34
Post: #15
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
OS/Distribution/Version of the ispcp system, not your client machine Tongue
08-17-2010 09:06 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
HenrikS Offline
Junior Member
*

Posts: 245
Joined: Jan 2007
Reputation: 7
Post: #16
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
Sorry ..hehe .. Debian lenny 64bit
08-17-2010 09:41 PM
Find all posts by this user
Nuxwin
Unregistered

 
Post: #17
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
(08-17-2010 09:06 PM)kilburn Wrote:  OS/Distribution/Version of the ispcp system, not your client machine Tongue

oh my god Big Grin ispCP on Windows 7 ? Great Tongue
08-17-2010 10:00 PM
kilburn Offline
Development Team
*****
Dev Team

Posts: 2,182
Joined: Feb 2007
Reputation: 34
Post: #18
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
@HenrikS: Does the following work (as root)?
Code:
echo "mech_list: plain login" > /etc/postfix/sasl/smtpd.conf
/etc/init.d/postfix restart

If it doesn't work, please provide the relevant lines from mail.log...
08-17-2010 11:25 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
HenrikS Offline
Junior Member
*

Posts: 245
Joined: Jan 2007
Reputation: 7
Post: #19
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
Thx ..now it's working
08-18-2010 02:38 AM
Find all posts by this user
kilburn Offline
Development Team
*****
Dev Team

Posts: 2,182
Joined: Feb 2007
Reputation: 34
Post: #20
RE: Problems with Outlook 2010 (beta) sending mails
Hehe, that was what you where supposed to do after reading this post Wink
08-18-2010 04:48 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)