Current time: 11-14-2019, 09:36 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subdomain not regenerated when Custom DNS entries changed
Author Message
datashaman Offline
Newbie
*

Posts: 9
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #1
Exclamation Subdomain not regenerated when Custom DNS entries changed
Hi,

As the title says, subdomain entries are not regenerated when changes are made to the custom DNS records. I have to manually update the subdomain records' status to change and then run /var/www/ispcp/engine/ispcp-rqst-mngr every time otherwise my subdomains disappear. Critical error! Check if this occurs with any changes to domain, it's possible.

Regards,
Marlin Forbes
Also, triggering a regenerate in this way, does not increment the serial of the zone, so the initial incorrect zone update is kept on secondary servers. I have to manually go in and change the serial myself for all subsequent changes for that day. Sigh...
(This post was last modified: 05-27-2009 05:23 PM by datashaman.)
05-27-2009 04:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tuxStyle Offline
Junior Member
*

Posts: 37
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #2
RE: Subdomain not regenerated when Custom DNS entries changed
Do you use a nightly build and Manual lines in DNS zone file ?
If yes, that happened to me too.
Be careful if you use MX records. It has some problems.
(This post was last modified: 05-29-2009 01:26 AM by tuxStyle.)
05-29-2009 01:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Blondak Offline
Junior Member
*****
Dev Team

Posts: 84
Joined: May 2008
Reputation: 5
Post: #3
RE: Subdomain not regenerated when Custom DNS entries changed
I found a problem and hope that fix in this post will solve this problem. Please next time post problems with Custom DNS patch to post General discussion / Manual lines in DNS zone file.
Thanks
07-08-2009 08:41 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
itanium Offline
Junior Member
*

Posts: 35
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #4
RE: Subdomain not regenerated when Custom DNS entries changed
New problem

The timespamp is not incremented:

Code:
; dmn [xxx.com] timestamp entry BEGIN.
             2009070904
; dmn [xxx.com] timestamp entry END.

Many Thanks for DNS support! a great addon Wink

Ps: oups wrong post sorry
(This post was last modified: 07-09-2009 08:28 PM by itanium.)
07-09-2009 08:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)