Current time: 12-06-2019, 01:20 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
/admin/manage_users.php not found
Author Message
gOOvER Offline
Banned

Posts: 3,561
Joined: Jul 2007
Post: #31
RE: /admin/manage_users.php not found
Then disable both and test it again
12-01-2009 07:43 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
4tux Offline
Junior Member
*

Posts: 87
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #32
RE: /admin/manage_users.php not found
I tryed something new... The ZendOptimizer version is a 32bit version and i have Debian64Bit...

So i installed a "new"version of Zend. Version 3.2.6

So i get this error with php -v
Quote:PHP Fatal error: [Zend Optimizer] Zend Optimizer 3.2.6 is incompatible with eAccelerator 0.9.6-rc1 in Unknown on line 0

No i try to install zendoptimizer 3.3.3 in 64bit version...
12-01-2009 07:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gOOvER Offline
Banned

Posts: 3,561
Joined: Jul 2007
Post: #33
RE: /admin/manage_users.php not found
(12-01-2009 07:52 PM)4tux Wrote:  I tryed something new... The ZendOptimizer version is a 32bit version and i have Debian64Bit...

Sorry, but this should normal be clear. If you have an 64bit System, you only can use 64bit libs Wink

For more Support for eAcc, please consult the Support of them. This has nothing more to Do with ispCP Wink
(12-01-2009 07:52 PM)4tux Wrote:  I tryed something new... The ZendOptimizer version is a 32bit version and i have Debian64Bit...

Sorry, but this should normal be clear. If you have an 64bit System, you only can use 64bit libs Wink

For more Support for eAcc, please consult the Support of them. This has nothing more to Do with ispCP Wink
(This post was last modified: 12-01-2009 07:59 PM by gOOvER.)
12-01-2009 07:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
4tux Offline
Junior Member
*

Posts: 87
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #34
RE: /admin/manage_users.php not found
Quote:Sorry, but this should normal be clear. If you have an 64bit System, you only can use 64bit libs

I know... Normally it is clear for me... But i over-read it...
hmm, i disabled eAccelerator so there is no eaccelerator-line in the configs and i have no errors. But i have still the white admin-site...
(This post was last modified: 12-01-2009 08:23 PM by 4tux.)
12-01-2009 08:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
4tux Offline
Junior Member
*

Posts: 87
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #35
RE: /admin/manage_users.php not found
So, jetzt geht eigentlich alles, bis auf die Adminseite... Ich erhalte auch keine Fehler bei php -v.

Im Log finde ich nur

mod_fcgid: call /var/www/ispcp/gui/index.php with wrapper /var/www/fcgi/master/php5-fcgi-starter
12-01-2009 09:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gOOvER Offline
Banned

Posts: 3,561
Joined: Jul 2007
Post: #36
RE: /admin/manage_users.php not found
Smile english *mitdemzaunpfahlwink*

What is in the default-error-log now?
12-01-2009 09:24 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
4tux Offline
Junior Member
*

Posts: 87
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #37
RE: /admin/manage_users.php not found
oh damm... i forgot... grrrr...

In the default-error.log is this:
Quote:[Tue Dec 01 13:53:31 2009] [notice] Apache/2.2.9 (Debian) mod_jk/1.2.26 mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2008-08-11) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g mod_perl/2.0.4$
[Tue Dec 01 13:56:27 2009] [notice] mod_fcgid: call /var/www/ispcp/gui/index.php with wrapper /var/www/fcgi/master/php5-fcgi-starter
[Tue Dec 01 14:26:27 2009] [warn] (103)Software caused connection abort: mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request function
12-01-2009 09:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
joximu Offline
helper
*****
Moderators

Posts: 7,024
Joined: Jan 2007
Reputation: 92
Post: #38
RE: /admin/manage_users.php not found
Same as here?
http://www.mail-archive.com/mod-fcgid-us...00335.html
btw: you have lots of apache modules loaded....

try to reduce them... and add them again one by one...

/J
(This post was last modified: 12-02-2009 07:54 AM by joximu.)
12-02-2009 07:53 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
4tux Offline
Junior Member
*

Posts: 87
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #39
RE: /admin/manage_users.php not found
ok, i removed the modules... but no change...

That was the same Error-Message, except that i don`t cancel the loading of a site.

But now (i changed the key-files to the old ones, from the other server (just to try) and i do not get any error... But i still have the blank Admin-Site...

Let me think for a (short) sollution. Can i backup the database (and alle files) and reinstall ispcp? Than i just import the old Database and copy all files to the old locations. I think that might work...
12-02-2009 08:28 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
joximu Offline
helper
*****
Moderators

Posts: 7,024
Joined: Jan 2007
Reputation: 92
Post: #40
RE: /admin/manage_users.php not found
This might work.

/J
12-02-2009 09:50 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)